Rychle a zběsile 2

62%

Komentáře a recenze 20

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
6.5
Po prvním dílu svalovec Diesel opustil tuhle sérii a tvůrci to vyřešili po svém. Na jeho místo obsadili ukecaného černocha v podání Tyrese Gibsona a tím dali nevědomky vzniknout jedné z nejoblíbenějších postav celé série. Roman Pierce je prostě živel a celý druhý díl byl díky němu velmi zábavný. Automobilové závody byly dobře provedené,tak jako vždy. Kamera si se závody dobře pohrála a svižným střihem nás lehce vtáhne do děje. Příběh byl průměrný a sloužil jen jako pojítko mezi různými automobilovými honičky. Nejlepší na filmu byla role pro překrásnou Evu Mendes.
Pete69
Pete69
29 372 bodů
6
Na jedničku to nemá ani omylem. Tento díl je toršku zábavnější, ale to neberu jako zásadní plus. Vin Diesel mi v tomto snímku prostě chybí.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
9
Pokračování úspěšného snímku nadzvedlo laťku hodně vysoko. Škoda, že Vin Diesel odmítl svoji účast. Úvodní závod zvedne adrenalin zcela adekvátně. Zápletka příběhu však postrádá veškerou originalitu, je předvídatelná, tudíž ničím nepřekvapující. Vše se odehrává na pozadí pouličních závodů, které jsou natočené skvěle. Dynamická kamera, rychlý přehledný střih, nablýskaná auta, dechberoucí závody a honičky, vše se tu povedlo, vše zanechává dokonalý zážitek. Rozhodně se nejedná o zklamání. Název 'Rychle a zběsile' potvrzuje svůj význam.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Opět perfektní káry a zběsilá jízda. Opakování je matkou moudrosti?!
hrumsrt
hrumsrt
9 183 bodů
6
Je to krok dost nazpět... Jednička stojí na vybudování si toho vztahu mezi Brianem a Domem, takže proč udělat první sequel jen s jedním z nich. Obrovským plusem je uvedení hláškujícího Tyrese Gibsona coby Romana Pierce. Ale příběhově je to slabší, obecně tenhle díl prostě nemusím. 55%
M3lios
M3lios
9 140 bodů
4
Dvojka sa vôbec nepodarila. Chýba jej veľa vecí ,ktoré tu radšej nebudem opisovať. Radím vám preskočte dvojku a trojku a choďte na štvorku...
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
5
Druhý díl slavné série. Vin Diesel si v něm tentokrát nezahrál. Hlášky: Roman Pearce: "Zkoušel na tebe metodu ‚čum a řiď’? To jsem ho naučil já." / (Brian se chystá s autem skočit na loď.) Roman Pearce: "Ukaž jim, jak to dělaj v Kobře 11." / Brian O'Conner: "Jsi na to připravenej?" Roman Pearce: "Bouchačky, vraždy a podmáznutý fízlové? Pro to jsem se narodil!" / (Roman jí burgr.) Brian O'Conner: "Kdy jsi začal tolik jíst?" Roman Pearce: "Byl jsem v lapáku. Vím, jak tam ty sračky chutnaj. Vzhledem k událostem... tam budu brzo zpátky, nebo budu mrtvej. Takže se snažím jíst všechno, co můžu, dokud můžu. Navíc, doktor mi řekl, že mám rychlej metabolismus." (Začne se smát.) / Roman Pearce: "Moc ji prožíváš. Je to stejná kráva jako tenkrát Tanya." Brian O'Conner: "Tanya? Chodil jsi s ní po mně." Roman Pearce: "To jsem si nemoh nechat ujít." - 50%.
saboter
saboter
3 564 bodů
6
Slušné ale jedničce seto moc rovnat nemůže a ani nejakým filmům s auty a závoděním herci a to hlavně Paul Walker jsou super ale příběh je dost zarputilý a celekm dost to schazuje jenom na akci a najakého toho většího zakončení nic moc Vin Diesel chybý.
výfuk
výfuk
2 975 bodů
6.5
Sledovat druhé pokračování bylo v celku jako sledovat jedničku. Jen bez Diesela to vypadalo málo akčně. Celý příběh byl docela originální a ani ne moc nudný. Nemám co k tomu víc říct - jen malé mínus za motor a film bez Diesela.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Ale jo,na jednotku to nemá,ale přesto vcelku zajímavý a svižný film.