Ghost Rider 2

35%

Komentáře a recenze 36

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
2
Obrovské zklamání. Ghost Rider 2 je strašná slátanina,která balancuje na hranici trapnosti. První díl je podle tohoto braku excelentní podívaná. Doufám,že další pokračování už v plánu není,protože s takovou sestupující kvalitou by jsme se dostali až na samé dno a to by si Ghost Rider nezasloužil.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
5
Druhý snímek o slavném ďábelském komiksovém motorkáři už vypadá jinak, ale přeci jen ještě poněkud nevalně. Speciální CGI efekty dokonalé, scénář prostý, rychlejší tempo, ale celkově stejně jakoby tomu ještě něco chybělo. Tvůrci se tu ničím nezdržovali a neustále šli ve vývoji hlavní dějové linky k věci. Místy je tak děj značně zkratkovitý a psychologická stránka věci Johnyho Blaze nejen že nefunguje vůbec, ale spíše vyznívá až směšně. Komiksové příběhy to holt s přepisem na stříbrná plátna nemají pranic jednoduché. Tak či onak, vždy je něco špatně. Ghost Rider je zkrátka další nelehký a dosti tvrdý oříšek, na kterém si filmoví tvůrci vylámou zuby, ať se budou snažit sebevíc. Ale za pokus to stálo.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
4
If you can read this note, you' ve just been Caged. Hell yeah!
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
2
Jeden z nejdementnějších a nejodpornějších komiksových filmů všech dob. Evropské kulisy a celkové řemeslné zpracování by snadno mohli evokovat velmi levně pořízenou záležitost, tady se ovšem operovalo s téměř 80-milionovým rozpočtem! A přesto kdyby na plac náhodou zatoulal Steven Seagal, vlastně by zapadl. Ghost Ridera 2 vlastně s odstupem času táhne nahoru jen Nicolas Cage a jeho proslulé cageování. Dvojice Mark Neveldine a Brian Taylor jakoby po dvojici filmů Zastav a nepřežiješ přišla o kuráž a natočila prostě odpornou záležitost, která se pokouší zaujmout Ghost Riderem močícím oheň či odpornými digitální efekty v nechutných kulisách Rumunska. Ať už v Marvel Studios návrat Ghost Ridera pojmou jakkoliv, horší než Ghost Rider 2 to rozhodně být nemůže.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8
Trošičku slabší kousek oproti jedničky. Sice zde byli efektní záběry a povedený hořící jezdec, ale něco tomu chybělo. Bavilo mě to. Bylo to tak trochu zdlouhavé.
M3lios
M3lios
9 140 bodů
0
ONO TO MÁ AKO VÁŽNE DVOJKU!? 0,00000%
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
3
Plusy oproti minule: Samotný Ghost Rider má mnohem lepší look, animované vložky jsou fajn, Idris Elba je cool a sem tam tvůrcům vyjde nějaký ten vtip. Mínusy: Lacinější výprava (poloviční rozpočet je znát - většina filmu vypadá jak béčko s Van Dammem nebo Seagalem), tradičně ujetý Cage, debilní story a upadající tempo. Ghost Rider to zkusil znovu, trochu temněji (plus), ale pořád na mimózní vlně (mínus), v níž si nejste jisti, zda jsou tvůrci jen neschopní, nebo si z vás dělají srandu.
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
5
Jelikož jedničku beru jako abnormálně špatnej a hloupej film, tak tohle i když to má uplně stejnou hodnotu celkem překvapilo... s těma ostatníma komentářema tady sem to čekal horší teda..
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
0
v tomhle případě si odnesl veškeré angažmá Ghost Rider za dokonalé ztvárnění Nikolky Cage.
RolandBones
RolandBones
3 583 bodů
1.5
Ok, v tomhle odstavci vzdycky priblizim pribeh filmu. A udelal bych to i tentokrat, KDYBY TAM NEJAKEJ PRIBEH BYL! Ale ok ok, zkusime to. Takze...ummm, Nick Cage jezdi na motorce, pak tam byl nejakej kluk...ummm...pak jeste nejakej ritual s dablem....ummm...zminil sem uz ze Nick Cage jezdi na motorce? Jo, to je priblizne vsechno. Ze mam rad komiksy a komiksove filmy o me vi nejspis kazdy, kdo me alespon trochu zna. Neminim o sobe tvrdit ze jsem kdovijaky znalec, ale jsem proste fanousek. Tohle receno, tomuhle filmu jsem se vyhejbal jako cert krizi (stylove prirovnani) pomerne dlouho. Proc? Prvni dil byl strasnej. Druhej dil dostali na starost tvur Gamera a Jonaha Hexe. Celkove vzato, tenhle film nemohl dopadnout dobre. A taky nedopadl. Ale nakonec jsem sebral odvahu a na film se podival. Hodina a pul meho zivota, ktera by byla lepe stravena civenim na prazdnou zed. Navzdory kratke stopazi, mi film prisel delsi nez maraton Pana prstenu v prodlouzenych edicich. O tomhle film nedokazu rict absolutne nic pozitivniho. I Daredevil, dalsi zmrsena komiksova adaptace, mel alespon NEJAKE zachrane body. Ale tohle? Ok, vezmem to poporadku. Pribeh - neexistujici. Scenar - pokud byl delsi nez jedna popsana A4, byl bych prekvapen. Herecke vykony - k smichu. Rezie - na upaleni. Efekty - vyborne na film, kterej je 5-10 let starej. Hudba - nevyrazna. Akce - nudna a predvidatelna. Nicolas Cage ma doma Oscara. Ano, opravdu. Za poslednich 10 let to sice vypada ze nezaslouzene, ale je to fakt. Vi se o nem, ze je velky komiksovy fanousek (ma syna jmenem Kal-El - rodne jmeno Supermana) a ma rad motorky. Predpokladam ze to je jediny duvod, proc vzal tuhle roli. Dvakrat. Jeho vykon ve filmu je tak priserny, ze i Schwarzenegger vedle nej vypada jako De Niro! A zbytek obsazeni je jeste horsi. Nevyrazne postavy s neexistujicim charakterem a vyvojem, zahrany s umeleckou gracii dreveneho prkna (v nekterych pripadech i horsi). A pak se tam objevi Christopher Lambert (pochopitelne mu do ruky daji mec) a to byl pro me definitivni konec. Verdikt - Tenhle film nemel vzniknout. Fanousky komiksu to urazi. Filmove fanousky absolutne nenadchne... Jediny kdo by se mel na tento film podivat jsou studenti filmovych skol, aby vedeli jak filmy netocit.