Netvor

60%
Netvor
Plakát traileru

Kyle Kingson (Alex Pettyfer) má všechno – přitažlivý vzhled, inteligenci, bohatství a možnosti – ale také sklony ke krutosti. Má tendenci se posmívat a ponižovat „neatraktivní“ spolužáky. Zaměří se na podivnou spolužačku Kendru a pozve jí na školní extravagantní ekologický mejdan. Kendra přijme a Kyle, který je zase ve své formě, ji neurvalým způsobem urazí. Ona mu odplatí stejně, když ho začaruje kouzlem, které ho fyzicky změní v to, co z hloubi duše nesnáší. Je rozzuřen svým hrozným a nerozpoznatelným vzhledem a setkává se s Kendrou, od které se dozvídá, že jediné řešení proti kletbě je najít někoho, kdo ho bude milovat takového jaký je – úkol, který považuje za nemožný. Tak v tomto hyper-moderním převyprávění klasického příběhu „Kráska a zvíře“ začíná Kyleova cesta k objevení pravé lásky.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4.5
Moderní háv Krásce a zvířeti moc nesluší. Mám raději klasiku,která je čistě pohádková a né tyto romantické verze,které mají do kin přitáhnout více puberťáku. Celé je to příliš povrchní a načančané,herci jsou záměrně oku líbiví,tak aby si je mladé publikum zamilovalo. Na mne to rozhodně tak nepůsobí a jedno shlédnutí stačí.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Zbytečné kopírování klasiky. Na druhou stranu vcelku poutavé a poučné.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
4
Takový neherecký, nedospělý a nezábavný patos pro PaTnAaAcTiLeTyYy tRuBkY Co zHeRoU TwIlIgHt. Harris = hvězda navíc. 20%

Dodatečné informace

Původní název:
Beastly (více)
  • USA Netvor
  • USA Beastly
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Rozpočet:
17 mil. USD
Tržby:
43,2 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění