Kung Fu Panda 2

75%
Kung Fu Panda 2
Po si plnými doušky užívá život legendárního Dračího bojovníka, který společně s pěti přáteli, Tygřicí, Jeřábem, Kudlankou, Zmijí a Opičákem, hájí rodné údolí. Všudypřítomnou pohodu ale naruší zprávy o zlosynovi, který plánuje krádež mocné zbraně, jež by mu mohla pomoci dobýt Čínu a zničit umění kung fu. Po společně s Pěti postrachy vyráží na strastiplnou pouť napříč Čínou, na jejímž konci čeká mocný nepřítel. Jak ale mohou přeborníci kung fu zničit zbraň, která je odolná vůči tomu, co ovládají nejlépe? Po musí zapátrat v minulosti a ve svých kořenech, na které úspěšně zapomněl. Jedině tak může získat schopnosti, které mu dají šanci na vítězství.



Recenze: Kung Fu Panda 2

Kinobox.cz
65%

Kouzlo původního filmu tu ještě lehce probleskuje. Ale opravdu jen lehce. Pokud budou další díly, žádám větší péči!


Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
7
Jednička byla luxusní záležitost a nabídla nám zcela nové hrdiny a prostředí. Tohle už samozřejmě dvojka nesvede, tak musí zaujmout hlavně dějem. Jenže ten zas tak výborný nebyl jak bych si přál. Každopádně se stále jedná o skvělý animák, který má nad konkurencí trošku navrch.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
6
Nevím proč mi vlastně Kung-fu Panda nepřirostla k srdci. Je to asi až moc velký dobrák. Celá ta jeho parta je až moc dobrácká a to prostě omrzí. Animace je velmi slušná, příběh standardní, ničím nepřekvapí a chvílemi je to i sranda. Za mě je mírný nadprůměr.. 60%.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Z vynikající jedničky zbyla jen dobře zrežírovaná akce. Chybí tomu ale svěžest a originalita. Přesto silný nadprůměr v rámci animovaných rodinných podívaných.


Dodatečné informace

Původní název:
Kung Fu Panda 2 (více)
  • USA Kung Fu Panda 2
Premiéra v ČR:
2. 6. 2011
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
USA
Čeština:
Kung Fu Panda 2 je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Kung Fu Panda 2


Podobné


Powered byJustWatch