Drive Angry

58%

Komentáře a recenze 29

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
4.5
Akční výplach,který se nesmí brát vážně,protože ba vám jinak explodovala hlava. Snímek má velmi slušné tempo a vizuální stránku. Jelikož se jedná o béčko,tak je snímek plný skřípajících dialogů. Za poslední léta je to jeden z nejstravitelnějších snímku Nicolase Cage.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
6.5
Tento akční scifi hororo thriler mi vůbec nevadí. Když to beru s nadsázkou, tak je to vlastně docela slušná akční podívaná.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Bohužel to není ultimátně špatný film, takže si ho nejde tak docela užít, ale rozhodně je s ním sranda. A Fichtner už si zaslouží hlavní roli v nějakém áčku.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7.5
Čekal jsem nějakou další blbost s Cagem, ale docela mě to překvapilo. Nicolas snad už dostává chlapské a drsné role. Konečně. Poklidné zabíjení s kamennou tváří alá Faster mě trochu omrzelo. Efektivní
  • scénky
  • vizuál
  • dabing
  • závěr filmu
p.a.douch
p.a.douch
8 350 bodů
8.5
Ale proč tolik očekávání od tohoto filmu, a tolik kritiky. Nic jsem nečekal a byl jsem velmi mile překvapen. Po některých posledních filmech Nicolase jsem čekal obří výbuch. A ONO NIC, naopak film mě překvapivě bavil. Nicolas Cage by asi Oscara nedostal, ale nevadil, Amber Heard taky ne (ale zase se na ní pěkně kouká - co chcete víc???) - zkrátka vím že nepodali výkony jako na Thalii - ale je to americký "B". Ne uměleckéj film od bůh ví koho (a zaplať účetní za to). Billy Burke byl správně hnusnej, a ty jeho zlouni taky. No a William Fichtner to byl luxus. Zkrátka baby pěkný a hoši hráli co měli. Hudba taky na jedničku (dokonce i T-Rex). Mě se to sakra líbilo.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
6
Tradičně "psí oči" Cage v použitelném béčkovém výplachu se solidním tempem, občasnými "uši trhajícími dialogy", několika cool momenty, maximálně šukézní Amber Heard a famózně minimalistickým Williamem Fichtnerem. Být v hlavní roli nějaká pořádná hvězda akčních béček, byl by tu náběh na žánrovou osmdesátku. Takhle "jen" za 60. Ale to je pořád mnohem víc, než na co sme u Cage v poslední době zvyklí... P.S. Kdyby bůh existoval, měl by Fichtnerův hláškující účetní vlastní film... a vlastně i kdyby existoval ďábel.
squirrelpool
squirrelpool
7 016 bodů
5.5
Vzhledem k recenzím jsem čekal vážně hrůzu, ale byl jsem mile překvapený. Upřímně je to hrozná ptákovina, ale docela zábavná. Je to taková metalo-komiksová šílenost. Člověk nesmí moc hledat logiku, potom se to dá. Napadá mě, že kdyby to mělo v názvu ještě Grindhouse tak by to možná mělo lepší hodnocení. Cage poslední dobou fakt netočí žádný skvosty, tohle moc nevybočuje, ale přece jen je to sranda. Řekl bych, že Cage to moc neštve. Penězi má vycpaný matrace a tak točí prostě pro zábavu a užívá si to.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
6
Je to obrovská hovadina! Uplně nesmyslnej film, kterej je ale příšerně zvrácenej! Za to ta * hvězda. a zbejvající ** hvězdy jsou za Amber Heard! Je to nádherná holka. Vlastně jenom kvůli ní jsem se dobrovolně koukal na tuhle ptákovinu.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
6
Slušný béčko s ledově chladným Cagem. Je to sice v celku kravina jak hrom, ale zábavná :) Hlavně "účetní" v podání Fichtnera je parádní. Jeho nástupy byly dokonalý a nedalo se nesmát :) 60%
kubas369
4 086 bodů
4
Naprostá blbost s naprosto nedomrdlým scénářem a s tak laciními triky, že to svět neviděl. Na druhou stranu snažící se jeden ksicht Cage a naprosto cool Fichtner plus krásná Amber takže je to najednou i snesytelný 104 minutový brak.