Toulavá kamera

?

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Toulavá kamera není pořad,který bych pravidelně sledoval,ale když na něj narazím,tak si ho rád shlédnu. Nabízí nám zajímavý pohled do všech koutů naší republiky a já tak dostávám spoustu námětu kam se mohu s rodinou vydat. I tady za to musím seriál mírně nadhodnotit.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
8.5
Toulavá kamera a Objektiv patří k mým nejoblíbenějším dokumentům. Toulavá kamera mi několikrát dala tip na výlet, takže na ni nekoukám, ale čerpám z ní i informace tohoto druhu. Dokument, který každý týden ukáže několik zajímavostí z naší vlasti je jedinečný, tudíž velmi důležitý. ČT tyto dokumenty umí, mají nenásilnou a pohodovou formu.
bidlobox
3 802 bodů
8.5
Jeden z nejlepších pořadů týkající se cestování, který byl na české obrazovce uveden, o čemž svědčí jeho nekonečná série a také řada vydaných stejnojmenných knih. Báječné výlety za zajímavostmi napříč všemi regiony naší krásné vlasti, a to bez toho, abychom vytáhli paty z pohodlí sedaček v našich obývácích. Ale funguje to i naopak, protože krátké reportáže lze brát i jako tipy a podněty pro naše vlastní výlety za poznáním.