Kouzelná školka

58%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Hodnotit se dají tak akorát vysílané animáky,protože ta výplň mezi tým je opravdová hrůza. Všechno to působí jakoby čistá improvizace kde po většinu doby moderátor pořadu plave (například paní Havelková). Pro děti je to možná zábavné,ale mne tento pořad nevýslovně irituje.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
4.5
Je fajn, že něco českého tohoto typu ještě existuje a pořad nenahradil koupený pořad např. z USA. Kvalitou jde ale Kouzelná školka rok od roku dolů ( občas se podívám na pár minut ze zvědavosti, takže můj názor může být zkreslený ). Možná je to tím, že čím jsem starší, jsou mi pohádky vysílané v KŠ vzálenější a vzdálenějšíííí..
kedl
kedl
6 380 bodů
5
Františka jsem měl vždycky rád!
Jonák
Jonák
1 665 bodů
9
57%? Vážně? Mám pocit, že většina hodnotících/komentujících si neuvědomuje, že zkrátka už není cílová skupina. Pro mě je kouzelná škola nedílnou součáství dětství, a co se tak často bavím z vrstevníky, tak to mají podobně. Ať už Michal či Majda zvládali udělat každý díl zajímavý a troufám si říci, že i připravený. Františka nebo Faninku si lecjaké dítě určitě oblíbilo, a jako pořad na Déčku rozhodně jeden z nejlepších.
FAT_YODA
FAT_YODA
1 510 bodů
8
"Já jsem totiž dnes... nepřišel..... dveřmi ◉◉ !"