Kouzelná školka

58%
Kouzelná školka
Kouzelná školka

Kouzelná školka je cyklickým a inspirativním pořadem pro děti předškolního věku. Důraz je zde kladen na jemnost, „hladivost“ a především srozumitelnost nejmenším divákům (3-6 let). Jeho posláním je děti zaujmout, navázat s nimi dialog, povídat si o světě, který vidí kolem sebe, seznamovat je se základními etickými hodnotami a přitom jim nebrat dětství a pomocí her a „hraní si“ v nich rozvíjet jejich fantazii. Pořad je doplněn dvěma až třemi pohádkami a snahou je, aby jedna byla zahraniční provenience a druhá z tradiční české školy.



Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
4
Hodnotit se dají tak akorát vysílané animáky,protože ta výplň mezi tým je opravdová hrůza. Všechno to působí jakoby čistá improvizace kde po většinu doby moderátor pořadu plave (například paní Havelková). Pro děti je to možná zábavné,ale mne tento pořad nevýslovně irituje.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
4.5
Je fajn, že něco českého tohoto typu ještě existuje a pořad nenahradil koupený pořad např. z USA. Kvalitou jde ale Kouzelná školka rok od roku dolů ( občas se podívám na pár minut ze zvědavosti, takže můj názor může být zkreslený ). Možná je to tím, že čím jsem starší, jsou mi pohádky vysílané v KŠ vzálenější a vzdálenějšíííí..
kedl
kedl
6 380 bodů
5
Františka jsem měl vždycky rád!

Dodatečné informace

Původní název:
Kouzelná školka (více)
  • Česká republika Kouzelná školka
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění