Jsem číslo čtyři

64%

Komentáře a recenze 28

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
5.5
Film vytvořený přímo pro teenagery. Pro mě toto není. Spíše podprůměrné zpracování, příběh s promrhaným potenciálem, žádné herecké výkony, na které by se mohl divák soustředit. Neurazí - nenadchne, znovu nikdy nepustíte... 55% s přimhouřeným okem....
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Strašně nudné a o ničem. Není, co víc o tomhle filmu můžu napsat.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6.5
Pokud si nalijeme čistého vína, tohle není až taková pecka, jaká mohla s režisérem a herci být. Je to natočené takovým efektním stylem, ale chvílemi se v té záplavě cool záběrů poněkud ztrácí skutečnost, že scénář je hodně přes kopírák. Potěší Teresa Palmer, která měla dostat více prostoru a nezklame ani Timothy Olyphant.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Trocha něčeho tomu chybělo. To že se objevily nějaké zrůdy a film je plný efektů s mladíkem, který má v dlaních baterky, ještě neznamená že je film perfektní. Jde snad o nějakou slátaninu Jumper a romantický film Stmívání. Slabší kousek.
  • efekty
  • příběh
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
4
Všechno co jste viděli v traileru a nebáli jste se na to jít znovu do kina.
saboter
saboter
3 564 bodů
5.5
Film mne dost zklamal čekal jsem víc protože na film dohlížel Michael Bay 0ten dělá akční pecky se super kamerou ale akčnost se z Bayovími filmy nedá rovnat a proto vás film první půlkou celkem ucnváti ale stejně uplně nedotane a druhá půlka vás totálně zklame i
  • herci
  • slušná akčnost
  • zmatený příběh
  • spackaný konec
  • neviužitý potencial značky
Profilová fotka
Uživatel
2 840 bodů
8
Od tohoto filmu nemůžete čekat něco extra, kniha je sama o sobě dosti slabá. A film? Prostě pohodička a relax.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
9.5
Protože mám rada scifi tak toto je moc pěkný film s dobrým příběhem.
dráza
dráza
888 bodů
7
mohlo by to nějak pokračovat, jako že hledaj a zachraňujou ty další čísla.
mausis
mausis
370 bodů
8
Celkem slušná podívaná, děj má vývoj, sem tam zvrat, někdy ale očekávaný. Souhlasím, že druhá půlka není taková, jak by divák očekával(koukne se nakonec, co je v bedně?). Příběh mohl nabídnout víc a kdyby byla dvojka a vysvětlila nevysvětlené, asi bych leccos odpustila. Takto musím napsat jen, že se to dá shlédnout a nezkazí vám odpoledne.