Kamarádi

75%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
avenis
avenis
8 056 bodů
8
Tenkrát to pro nás, děcka, byly takové Rychlé šípy tehdejší doby. Ferda, to byl někdo mezi Mirkem Dušínem a Jarkou Metelkou. Honza připomínal Červenáčka, Gábina Jindru Hojera a Valentýn, zvaný Váleček, neobyčejný chlapec sice s Rychlonožkou moc společného neměl, ale byl z nich navzdory svému obrýlení asi nejsympatičtější. Pamatuji si, jak mi na Gábině vadilo to její nosové vyslovování. Ale příběhy této party jsou půvabné i dnes. Kéž by dnešní mládež na svých mobilech nalezla i tento seriál a spatřovala v té slušnosti a spravedlnosti něco inspirativního.
bidlobox
3 802 bodů
8
Nostalgická vzpomínka na mladá léta ve společnosti kamarádů a výjimečně i kamarádek. Jo kde ta létavice jsou. So... to snad nejsme tak staří braši, ne? Sic tedy pohled na stále energického Marka Ebena nám ještě dodává jakž takž naději, že stárneme pomalu, ale ty šediny se zastavit nedají. Snad jen ukrýt pod hučkou.
miza
miza
2 336 bodů
9
Vzpomínkový a jeden s krásných seriálů našeho mládí.Gabina byla pro mnohé kluky ta nejhezčí holka.A Váleček kterého skvěle zahrál M.Eben byl takové hodné dítě a smolař.