Fimfárum - Do třetice všeho dobrého 3D

61%

Komentáře a recenze 19

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Sympatický film, to ano, ale jen díky Werichovi. Sám o sobě je docela zbytečný.
M3lios
M3lios
9 141 bodů
6
Do tretice všetko dobré? No nepovedal by som. Po druhom diely som čakal nejaké suprové finále ,ale dočkal som sa len obrovského sklamania. Miesto nejakých super poviedok som tu dostal nejaké nezmysly z moderného diania ( u druhej poviedky ma išlo od hnevu roztrhať ) a jediná poviedka ,ktorá za niečo stojí je tá posledná. Tiež môžem svoje povedať k 3D animácii ,ktorá je tu zbytočná a hlavne je neskutočne nevkusná a odporná. Vlastne nechápem kde sa stala chyba ,všetko vyzeralo tak očarujúco skvele a nakoniec to dopadlo tak ,že sa z nejakých záhadných okolností už nepodarilo spojiť víziu filmárov a Wericha. A ja stále nechápem ako je to možné! Veď to už v minulosti dokázali! Ale úplná katastrofa to nebolo ,len z toho bohužiaľ vznikol ťažký priemer a vrchol rozprávkového nevkusu ( urobiť stredovekú rozprávku s modernými vymoženosťami a poviedku kde sa neudeje nič je teda fakt úroveň :/ ). Za super poviedku o šťastí a rozume dávam slabých 60% Not great, not terrible....Čo by si o tom asi pomyslel Werich?
Petrson
Petrson
4 166 bodů
5.5
Za třetí povídku - pohádku, Rozum a Štěstí, dávám palec směrem vzhůru. Výtvarně a dějově nejlepší. Vtipy na současnot, reklamu a podobně mě spíš rušilo, než pobavilo. Film jsem viděl s dětmi ve 2D. Nevím, jestli animované pásmo krátkých pohádek je stále zralé pro kina, i když je to od Wericha. Ne vše je přenostitelné. Smíchu pomálu, napětí nizonké, werichovské moudro lehce zaniká. Kdyby raději na motivy Rozum a štěstí někdo napsal scénář pro večerní stopáž, bylo by to asi lepší, či vhodně spojil poslední povídky v jednu, tak jak to udělal Svěrák s Čapkem v Lotrandovi a Zubejdě...ale každý jak chce. Jako pásmo večerníčků pro dospělejší, ze všech tří filmů, by to bylo asi lepší, povídka po povídce. Ale jak říkám, každý jak chce. Animace má lepší úrovbeň než předchozí snímky ( třetí podívka ).
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
8
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.
harry456
harry456
2 437 bodů
6.5
Pěkná pohádka, která se vám bude líbit.
zuz
zuz
395 bodů
3
Nenadchlo.
jakub.polak
181 bodů
6.5
Pěkná pohádka, ale nepřekonal jsem nostalgii ke starým loutkovým klasikám.