WesternStory

31%

Komentáře a recenze 19

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
2
Westernové městečko v Boskovicích jsem mnohokrát navštívil a bylo celkem příjemné sledovat film odehrávající se pro mne ve známých kulisách. To je ale tak jediné pozitivum co bych k tomuto snímku našel. Obsazení ač solidní vůbec nenaplnilo mé očekávání a vše to působilo trapně a amatérský. Vlastimil Peška vůbec nezvládl svojí práci a celý film se mu postupem času sesypal pod rukama jako domeček z karet. Celé to budí dojem velké reklamy.
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
0.5
Zkušený divadelní režisér, dlouholetý ředitel loutkového Divadla Radost a mnohaletý spolutvůrce programu Westernového městečka v Boskovicích (ne v konkurenčním Šiklově mlýně!) se s tragickým výsledkem pokusil o filmovou režii. Jako reklamní poutač na boskovický prázdninový program by to možná prošlo (indiánská píseň koní, chacha :-), ale jako film hodně trapný pokus (přestože Mário Kubec hraje Vinnetoua stejně přesvědčivě jako už léta v Boskovicích). Nezachrání to ani mí herečtí oblíbenci (Landovský, Ruml, Leichtová, Kubařová - i když ta Leichtová ať se drží svého plzeňáckého hejkání a tutování a brněnské hantec ať nechá na pokoji!), toporáci Zedníček, Klepl, Jeníková, Junák a především Vondráček to bohatě vyvažují. Námět byl možná nadějný, ale v režii a především v produkci a na střihačském stole to chtělo pevnou ruku. Škoda promarněné šance na vtipný český western.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4.5
Nebylo to to pravé, přes to nějaký ten humor co stál za to tam byl. V podstatě jde však o málo povedenou komedii.
p.a.douch
p.a.douch
8 350 bodů
5
Ale co zase taková hrůze to nebyla.Ne že by to bylo veledílo, ale viděl jsem už horší. Prostředí zajímavý, Mário Kubec překvapil (vlastně ne, vždyť to není špatný herec). Myslím, že to mělo být určeno k odpočinku a já si u TV celkem odpočinul. Do kina bych na to nešel, ale jinak hodnotím jako průměr a rozhodně nikomu neublíží.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
0
Kámoš mě dlouho přesvědčoval na tuhle prasárnu vyrazit do kina. Bohužel se mu to po několika hodinách povedlo a já toho do smrti budu litovat. Jediný světlý moment je šukézni Kristýna Leichtová, ale ani tomuhle MAXIodpadu nevyslouží ani půl hvězdy. Když by tohle natočili Amící, určitě by tam přidali nějaký vele amatérský efekty a člověk by se smál aspoň tomu. Takhle máte slzy v očích kam ten českej film spěje. EPIC FAIL !!! -20%
Kamil Fila
Kamil Fila
4 111 bodů
0
Tak tohle je tak čistý jako máloco za poslední dobu.
pantak
pantak
3 367 bodů
2
Škoda vyhozených peněz!
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
2.5
Nechtěně vtipná reklama se stopáží celovečerního filmu. Ovšem i některý nechtěný vtip, může být dostatečně vtipný, proto jedna hvězda.
miza
miza
2 336 bodů
1
Pokut měl tento film mít reklamní účel na westernové městečko Šiklův mlýn tak se to povedlo.Bohužel reklamy bývají mnohen a mnohem kradší a nestojí tolik peněz.Porostě nudná podívaná a doporučuji zavítat do tohotoměstečka na vystoupeníve zdejším areálu.Je mnohem lepší.