Tacho

42%

Komentáře a recenze 25

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
4
Není to zas tak zlé jak napovídá hodnocení na různých serverech. Film má celkem spád a své tempo drží od začátku až do konce. Landu mám rád jako muzikanta a jako herec mi také vůbec nevadí. Největším průšvihem filmu je tak samotný scénář. Spojení Landa - Landa nevyšlo a proto to občas film bere přes zuby.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
1
Myšlenka byla asi dobrá, ale nějak se to sesypalo. Děj vůbec není rozpracovaný a plynulý. Vše skáče z jednoho dějství do druhého zbrkle a bez logiky, tudíž nic nedává smysl. Komedie? Sportovní motoristický film? Ne, ohromný filmový omyl. Emocionální vsuvka nefunguje vůbec. Trénink na závod… Sakra, ti si ale věřili. V závodě by do cíle ale rozhodně nedojeli. A závod jako takový postrádá veškerý sportovní duch a patřičnou závodní dramatičnost a napětí. Už přímý přenos závodů Really v TV je daleko lepší a rozsáhlejší podívaná. Vlastně není pořádně ani poznat, co tímto filmem vlastně chtěli tvůrci říct. Amatéřina tu sálá z každé minuty. Ne, tento film neměl ani vzniknout. Je to urážka všech automobilových sportovních filmů, dokonce i napříč žánry.
Schneefee
Schneefee
4 294 bodů
1.5
Mohlo to byt horsi, Landa umi "hrat" i toporneji...coby fanouska do motosportu, mne zaujalo hlavne prostredi, ve kterem se film odehrava (rally)
hrona
615 bodů
0
Tak tenhle paskvil nezachrání ani dobrý soundtrack, který budu preferovat spíše na poslech z CD, jelikož i v tom nemožném a o ničem říkajícím zmatku a naprosto otřesných hereckých výkonech působí velmi rušivě.
jakub.polak
181 bodů
5
Nenáročný film, který mě docela pobavil. Navíc mám rád scénu kolem rallye a Landovy verbířské muziky tam bylo minimum.
Radecekmx-3
6 bodů
10
Myslím si, že vaše recenze není správná a její autor je proti Landovým zaujatý... Film má velmi zajímavý příběh s rozuzlením všech linií v těsném závěru. Že scénář tohoto filmu vznikl během pěti dnů na Krétě svědčí pouze o skvělých tvůrčích schopnostech Daniela a Mirjam. Profesionální zpracování filmu??? Nekoukáte na Kájínka, uvědomte si to !!! Zkuste si natočit film o rally s rozpočtem, který měl fim Tacho !!! Nechápu o co jde zakomplexovanýmu autorovi recenze... ? Mně osobně film Tacho zaujal a velmi mile překvapil...
Julian3
5 bodů
Zjistěte si, co Julian Pindar (Charlie, který hraje v TACHO) dostal až po natáčení: http://www.julianpindar.com/cs/blog/