Méďa Béďa

55%

Komentáře a recenze 21

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
4.5
Animák mám velmi rád a vyrostl jsem při jeho sledování,proto jsem si tento celovečerní hraný snímek nemohl nechat ujít. Pravdou je,že nejsem úplně zklamaný. podle mne to mohlo skončit mnohem hůře. Méďa Béďa je přece jen pro děti a ty tento snímek rozhodně ocení. Je hravý a správně ujetý. Tomu odpovídají i herecké obsazení a patřičné ponaučení.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
6.5
Méďa Béďa má daleko větší potenciál, než ukázal Eric Brevig. Neříkám, že je to špatný animák ,ale určitě to mohlo dopadnout lépe. Vtipné scény nechybí, ale to téměř v žádném animáku. Méďa Béďa bohužel zapadně do průměrné šedi v pestrém světě animovaných filmů.
sabule
14 227 bodů
2.5
Film mě zklamal,je to nuda a nemůže se vůbec pasovat a klasickým animákem.Čekal jsem něco podobného a i podobný scénář,ale toto se velmi nepovedlo!
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Mě to částečně dobře pobavilo. Nebylo to úplně extrovní, ale gagy by ušly. Ten medvěd je opravdu výborný lovec košíků. Animovaný seriál jsem dost sledoval a proto jsem se těšil na tuto verzi. Smích se chvílemi objevil a hlavně mě dostal do kolen Béďův tanec.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 385 bodů
6
No, nebylo tak dementní, jak jsem se bál, ale 3D kukačka s kojotem jako předfilm byli mnohem lepší.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
7
Na tento film jsem byla opravdu zvědavá, a bohužel mě velmi zklamal. 70 % dávám jenom kvůli vzpomínce na původního méďu Béďu, kterého jsem milovala, a za relativně pěkné zpracování, ale kam zmizela pointa toho filmu, to mi bylo záhadou.
Petrson
Petrson
4 166 bodů
4
40% z úcty k mluvícím méďům a velmi dobré animaci, až na želvičku
saboter
saboter
3 564 bodů
5
Opravdi jsem čekal poněkud od filmu více příběh je opravdu tak nudný nezajímavý a dokáže chytit opravdu snad jen děti a to hlavně zdůvodu že nepřináší snad nic nového a osvěžujcího a dále i herci nejsou várazní ale animace jsou povedené a i samotný meďa béďa je zkrátka klasika ale měl rozhodně navíc a pokud nejste fanndové můžete si film rozhodně odpusti a humor taky nic moc ale poťeší.
Smazaný uživatel
0 bodů
8
Čekal jsem, že to bude hloupost, ale docela se mi to líbilo. Když to budu brát jako dětský film, tak si myslím, že tomu není příliš co vytknout.