30 dní dlouhá noc: Doba temna

41%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3
Já bych to zase neviděl tak černě. Na to,že se jedná o video film jsem docela spokojený. Efekty byly docela slušné a akce taky nebyla zrovna dvakrát hrozná. Herci hráli celkem obstojně a jako výsledek je to celkem stravitelné. K jedničce si to nemůže ani čuchnout,ale to snad nikdo ani nečekal.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Tak trochu zbytečnější pokračování. Bez náboje a né už tak hrůzostrašné jako jeho předchůdce. Velice slabé. Místama nudnější a bez dostatku živější akce. Spíše takový krimi-upírský film.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
3.5
Bez chuti, bez zápachu, beze všeho. Bohužel ve všech ohledech slabší pokračování, které má svou laciností a režijní / hereckou sterilitou blíže k televiznímu Bladeovi, nežli k téměř geniálnímu prvnímu dílu. Neznalým jedničky to samozřejmě jako takové fiasko připadat nebude. Pro ty, kteří mají pod kůží výjimečné momenty z prvního dílu (a že jich nebylo málo), bude každá další scéna bez nápadu (což platí pro celý film) ostrým bodnutím do zad. Ani ti nejvěrnější by to neměli s Dobou temna zkoušet – z kterékoli úhlu nelze vyjít z tohohle boje jako vítěz.
Matli
Matli
8 300 bodů
4
Jednička byla luxus, dvojka je jeho slabší opak. Ale na seriálový herce ne úplně špatný. Vše (včetně kamery) vypadá docela lacině. Blbější sebevražedný upíry jsem dlouho neviděl a ta jejich queen taky neni moc hezká (v obličeji:-) ). Viděl jsem ale i mnohem horší filmové pokusy, jako kulisa dobrý. 34%
Duffman97
Duffman97
1 613 bodů
0
Totální zmrvení perfektní jedničky.PS:režisér předtím koukal na Twilight sagu.Pak to takhle dopadá.