Rychlejší

63%

Komentáře a recenze 13

Dle počtu bodů
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Dwayne s chladným klidem a nesmlouvavě likviduje vrahy svého bratra. A jde mu to solidně. V závěru filmu je zajímavé rozuzlení a to je asi vše co stojí za zmínku. Celý film má své tempo a divák se nijak nenudí. Avšak jde o klasické téma i
  • zápletka
  • obsazení
  • děj
Milandob
Milandob
8 900 bodů
8
viac než o zbesilú akčnú jazdu ide o revenge flick akoby priamo vystrihnutý z filmov zo sedemdesiatych rokov. Rock pripomína viac nezastaviteľného terminatora ako muža idúcim za svojou pomstou a celé jeho počinanie by v skutočnom svete netrvalo viac ako pol hodiny, o logiku a realistickosť tu však nejde. Hlavne že to vyzera pekne (zvolené filtre sa mi celkom pačili ako i rôzne eye candy shots) a ma to vynikajúci soundtrack od Mansella. Rockove charizma je tu ako bonus na tejto príjemnej jednohubke...
Klajnik
Klajnik
8 590 bodů
4
Skvělé béčko. Jednoduché, ale stylové. Skála, Vítejte v Džungli a Rychlejší jsou tři filmy, které fungují, účinkuje v nich Rock, ale nehraje žádného nesympatického "sympaťáka" jako nyní. Druhá půlka je už ale docela nudná a dějově příliš nevyvrcholí.
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
10
Pomstychtiví bouchač Dwayne Johnson, policajt feťák Billy Bob Thornton, zabiják krasavec Oliver Jackson Cohen a jeho přítelkyně sexy Maggie Grace. Klasický příběh o pomstě avšak zcela originálně natočen. "Zabij je všechny!" Postavy mají duši a nedá si říct kdo je dobrý a kdo špatný. Celkově je film velmi emotivní, smutný a temný. Dwaynovi jsem věřil všechno, vcítil jsem se do jeho postavy. Oceňuji alternativní konec na Blu-Ray disku. Je škoda že vystřihli část kde, Dwayne sejme zabijáka krasavece. Tuto část mohli ponechat, nicméně i tak je to nádherný film. - 100%.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
7
Už trošku ohraný příběh o pomstě, ale Dwayne Johnson tomu pořád dává větší šanci na úspěch. Záporná postava B. B. Thorntona mi tam taky celkem sedla.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
2
Tak tohle se fakt nepovedlo. Nepovedené po všech stránkách. * za Dwayna ale to je tak všecko.
Toren
Toren
5 165 bodů
8
Naprosto skvěle zrežírované béčko, které lahodí oku nápaditou kamerou a solidním scénářem z ranku "revenge movie". Johnsonova poloha je oproti jeho komediálním výstupům neokoukaná a funguje v rámci možností výborně. Navíc to má poměrně zajímavé vedlejší figurky a super hudební podklad. Překvápko v tomhle dosti okoukaném žánru.