Chlupatá odplata

50%

Komentáře a recenze 17

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2.5
Hodně špatný rodinný film,který i přes velké množství mluvících zvířat nedosahuje kvalit podobného filmu Dr. Doolittle. Brendan Fraser už dávno není hvězda velkofilmů a tak dal nejspíš zavděk i filmům pro děti. Není zde nic co by mělo aspoň trochu blízko k pobavení.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
8
Rodinná ekokomedie o tom, jak si zvířátka v lese chrání svůj domov. Sice tady nemluví, jak je to v jiných podobných snímcích, ale zato mají bojovného ducha. Roli developera, majícího v úmyslu les pokácet a zastavět, si střihl komediální herec Brendan Fraser, který se v Česku do diváckého povědomí dostal dobrodružným snímkem 'Mumie’. A to je zřejmě důvod, proč jeho komediální role čeští diváci stále nemohou nějak překousnout. Tento snímek má převážně výchovný charakter ukazující, že nejen lidé chtějí bydlet v zájmu své rodiny a že příroda a zvířátka v něm by se měli chránit. Film obsahuje spoustu situačního a groteskního humoru a to v takovém rozmezí, aby pobavil hlavně dětské diváky. Nenáročná, odpočinková a úsměvná podívaná pro všední den.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Zvířecí šílenost Zookeeper mi celkem sedla, tohle ale bylo vážně moc i na mě. Navíc Frasera moc nemusím, takže tahle kombinace znamená, že Chlupáči byli krůček od odpadu...
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
2
Takovouhle sračku už jsem dlouho neviděl. Příběh totálně o hovně a trapnej humor, který mě donutil usmát se možná dvakrát. To je všechno. Ani nevím za co dávám jednu hvězdu. Prostě jsou větší odpady než tohle.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
4
Další z těch filmů kde se cítíte trapně i za herce ve filmu, film kterej spadá do kategorie "vidět jen z nutnosti (cesta autobusem, nic jiného nedávají, jediný film na disku bez možnosti přístupu k internetu apod.)." Následky to zanechá nulové a naštěstí se brzy vykouří z hlavy. 25%
saboter
saboter
3 564 bodů
7.5
Aspoň jsem si myslel že film bude legrační tak že předší skoro vše předtím ale fakt je trochu jinej a to je zároveň kámen ůrazu protože Bredan Freiser je super a opravdu je jedno z nejlepších s filmu a tky že ano film humor ale zas tak dobrej neá sice poavý ale nic moc se nák pozdějc nesnaží a další tahák je Ken Jeong který je taky super ale efekty nebo něco jiného super nehledejte i tka je film super.
Edward
Edward
2 481 bodů
7
7/10