V peřině

45%

Komentáře a recenze 41

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
1
Skoro dvě hodiny trvající hloupost bez špetky zajímavosti. Jak mohl Karel Roden kývnout na nabídku zahrát si v tomto snímku,tak tomu upřímně moc nerozumím.Hudební čísla jsou mdlá a nezachrání to ani obsazení Lucie Bílé. Nuda ještě jednou nuda,které dávám aspoň za plus výtvarnou stránku,která není tas tak zlá.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
8.5
Svižný vtipný muzikál tak zvaně rodinný, v němž exceluje Lucie Bílá. Nijak převratná, ale rozhodně ne nepříjemná zábava. Mě osobně se moc líbila věta: "Ještě jsme Vám nedali jméno, to nejhezčí - Zdenička!" Moje maminka byla Zdeňka, já vždycky Zdeňkou chtěla být a Zdeničku jsem si chtěla i porodit, no, vyšel z toho nakonec Jeníček. Řada vtipných hlášek, např.: "Je těžší život s mužem, nebo bez muže? - Já myslím, že s mužem, Jiříku." Toho Jiříka hrál skvěle a nečekaně komicky Karel Roden! Od Arnošta Goldflama komiku člověk čeká, ale od něho zrovna ne! A vida - ono to vyšlo! :-) Výtvarná stránka je přímo skvělá a nápad vskutku originální! Bolek Polívka působil sympaticky a jednotlivé písničky jakbysmet.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
6
Až na to, že Lucie Bílá fakt neumí hrát a Rolins byla pokaždý na facku, docela prča to byla, např. Mádlovo kreace :). Navíc těch 37% tady je fakt ubohost. 60%
Schneefee
Schneefee
4 294 bodů
1.5
Bože, to byla ale...brabcovina...přiznávám, že s kamarádkou jsme na tento film šly trochu z recese a trochu ze zvědavosti, připravené na to nejhorší (já osobně jsem se týden před plánovanou návštěvou "otužovala" trailery, fotkami a recenzemi a nakoupila zásobu sáčků, které byly pasovány na sáčky blicí - v den D byly však zapomenuty doma). Film má hodně logických chyb, některé pěvecké i herecké výkony jsou velmi rozpačité, o ději se raději nevyjadřuji. Ale i přes tyto "mouchy" jsme si celou akci velmi užily, škoda, že ne kvůli filmu samotnému, ale spíš díky vtipným poznámkám personálu (týpek na kase vypadal a zněl velmi pobaveně když zjistil na co to jdeme a následně nevěřícně zkoumal naše isic karty, poté týpek před sálem, který rozdával brýle nám položil záludnou otázku "a vy na to vážně jdete?" a vypadal velmi překvapeně a pobaveně zároveň a následně při vracení brýlí od něj zazněla věta "síla, co?!")...pro nás prostě nezapomenutelný zážitek aneb i uplnou blbost si můžete užít. :)
Kamil Fila
Kamil Fila
4 111 bodů
2
Děj nedává sebemenší smysl. A bohužel, tenhle film stojí na ději, i když by rád stál na písničkách.
bidlobox
3 802 bodů
5.5
Dosud jsem neměl odvahu nasypat si brabčí peří do očí. Asi abych nepřestal vidět krásně milovaný Písek.
saboter
saboter
3 564 bodů
6.5
Slušná komedie ale ze 3D šlo rozhodně vytáhnout více.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
5
Pěkná pohádková komedie.Hodnotím ji 50 procenty.Stojí alespoň za jedno shlédnutí.Hraje v ní výborný herec Bolek Polívka.
nikol125
nikol125
2 781 bodů
8
Takový příběh trochu o ničem. Ale
  • peřina
  • sny
  • písničky
  • obsazení herců
  • vykladačka zlých snů
  • komedie trochu o ničem
beseda
beseda
1 931 bodů
5
V žádném případě nesdílím zdejší "odpadovost". Nelze to srovnávat s jinými "odpadovými" filmy, které si toto hodnocení opravdu zaslouží. Film "V peřině" je opravdu originální, vizuálně krásný a místy i docela vtipný. Mé hodnocení: 51%.