Hurvínek na scéně

51%
Hurvínek na scéně
Když se řekne Mikuláš, tak si každý představí tajemného muže s bílým plnovousem, vysokou čepicí a berlou v ruce, kterého doprovází anděl s čertem. Hodné děti jsou obdarovávány dobrotami, zatímco ty neposlušné čeká punčocha plná uhlí. Také Hurvínek s Máničkou čekali netrpělivě na příchod Mikuláše. Roztržitý pan Spejbl však na nadílku zapomněl, a tak se Hurvínek s Máničkou rozhodnou tuto „nehoráznost“ napravit tím, že se sami hodlají převléci za čerta a Mikuláše a překvapit taťuldu s bábinkou. Bábinka však Spejblovi pozapomenutou událost připomene, a tak si i pan Spejbl musí zajistit převlek čerta… A jak to dopadne, když se čertů sejde více než by mělo? Pohádka plná napětí, ale i písniček a zimních radovánek. A už jste viděli Máničku bruslit?



Recenze: Hurvínek na scéně

Kinobox.cz
45%

Příběh je evidentně určen nejmladším divákům a uzpůsoben potřebám divadla. Pro film by potřeboval zrychlit minimálně pomocí ostrých nůžek střihače. Tvůrci ale šli přesně opačnou cestou. Aby délka snímku příliš neklesla pod hodinu, nahánějí filmový čas vkládáním mezititulků, jakýchsi názvů kapitol, což častokrát spočívá v tom, že si přečteme slova, která v následujícím obraze zazní jako první.


xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Tento film nejde hodnotit objektivně, protože se nemůže líbit, bavit, přijít vtipný a vůbec vše, co od filmů očekávám, komukoli nad šest let. Vydržet u toho pro staršího člověka než předškolního věku je skutečně nesnesitelné... děti třeba potěší.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
4
Viděl jsem hru na živo a kino ubírá tak hvězdičku zážitku. A Hurvínek ve filmu určitě dorazí v roce 2012... tedy až v roce 2017. Jinak škoda, že nám slibovali toho Prášila a ono z toho vznikne patlanina.

Dodatečné informace

Původní název:
Hurvínek na scéně (více)
  • Česká republika Hurvínek na scéně
Premiéra v ČR:
3. 6. 2010
Distributor:
Media Hotel
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění