Johnny English se vrací

63%

Komentáře a recenze 33

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6.5
Tak se k nám po letech dostalo pokračování legendárního anglického špiona Johnnyho Englishe a opět je to velmi podařená podívaná s velkým množstvím zábavných scén. Kvalita šla sice trochu dolu,ale opravdu jen nepatrně. Jen se mi zdá,že za ty léta přece jen Johnny English trošku zblbnul a je to větší blbec než minule.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Ale proč ne. English se povedl o dost víc než minule. Chybí sice originalita, ale nějak tak se to vetře do přízně. 65%
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Oproti jedničce přímo spektakulární. Atkinson už střídá destinace jako správný agent, balí mladičkou Pike a celé je to takové pohodovější, úsměvnější. Stopy Clouseaua jsem našel i tady. Zákeřná asijská babča, to byl přece celý Kato.
lamps
lamps
15 156 bodů
6
Pokračování, které až přespříliš spoléhá na mimiku a neomezenou míru sebezesměšnění pana Atkinsona, respektive jeho ústřední postavy. Neříkám, že to není zábava, vždyť kdo v současnosti zvládá mimiku a sebezesměšnění lépe než-li představitel Mr.Beana, ale takhle hloupý, křečovitý a do závratných nelogických výšin vynesený scénář si charismatický Johnny English po svěžím prvním dílu rozhodně nezasloužil.... Komedie na bázi "vypnout a smát se všemu", dle mého dost nedůstojná chytrému filmovému humoru, který za kanálem La Manche zvládají i mnohem méně renomovaní branžisté bez takových problémů a hluchých, slepých, němých míst...
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Johnnymu humoru jsem se vysmál už v prvním díle. Tady se jenom dohrává. Nevěřil jsem že to bude tak neobyčejně nudné. Jediné co mě vážně pobavilo, bylo, jak English bojoval sám se sebou. Jediný silný zážitek.
hrumsrt
hrumsrt
9 335 bodů
6
Podruhé už Johnny není tak zajímavou a vtipnou tváří. Hrozná škoda, že se změnil Pegasus :(. Humorné scény jdou až do absurdností.. Ale pořád to má v plné síle Rowana Atkinsona! Za mě naprosto otravné je nestálé omílání Mosambiku, kdy rozuzlení by jsme došli i bez toho.. 50%
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
6
V podstatě platí to samé, co v případě jedničky, akorát s drobnými odchylkami – velké gagy ustoupily drobným vtípkům v pozadí, vypustil se fekální humor a vedlejší postavy tentokrát čistě přicmrndávají hlavnímu hrdinovi, který prakticky nesleze z plátna. V rámci žánru je to pořád nadprůměr, přesto bych čekal, že se tvůrci po rozpačitých reakcích na první díl poučí. A oni si dál brnkají tu svojí.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
6.5
Pokračování Johnnyho Englishe považuji za průměr. (Co asi díl třetí "Johnny English znovu zasahuje", který byl nedávno natočen?!) Tento film dokonce i nudí! Některé vtípky byly dost laciné. Nevzpomínám si tady na žádnou hlášku, která by byla trefná.
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
6
"Znemožnil jste mě před ministrem zahraničí, ztratil jste jedinou stopu na Vortex a navíc jste chtěl zabít moji matku!" - "Dvakrát." Bean znovu jako Clouseau... Teda English. Dělá si to srandu z akčních filmů a samoosobě to akční je. Pobavila mně nebezpečná babička s vysavačem, English na invalidním vozíku nebo rvačka na lanovce. Je to lepší než jednička o tom žádná, ale pořád to není víc než průměrná komedie. "Vám svoje číslo nedám!" - 60%.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
4
Snad ještě horší než jednička.... Příšerně trapnej humor,příšernej příběh a hrozné výkony herců. Myslel jsem, že to bude pořádná komedie a že to aspon trochu zachrání nepovedenou jedničku. Ale spletl jsem se. Nejhorší výkon podal Etkinson, kterej prostě neumí hrát. Mr. Bean je asi jediné co se mi s ním líbí. To je klasika ale ostatní filmy s ním jsou hrůza a děs. Hodně slabé ** za pár povedenejch vtipů.