Benga v záloze

61%

Filmové hlášky 7

  • Černošský policista: Máme pro vás několik tipů, jak se vyhnout vězení. Za prvý, snažte se ze všech sil, abyste nebyli černoši anebo hispánci.
  • Terry: Kde jsi se naučil tak řídit? Allen: V Grand Theft Auto.
  • paní Ramosová: Ahoj, Allene. Allen: Dobrý večer, paní Ramosová. Co tady děláte? paní Ramosová: Sheila ti vyřizuje, že už na všechno zapomněla a že tě chce zpátky. Taky řekla, že tě chce mít na sobě, budeš jí držet vlasy a budeš jí rajtovat jako zdivočelýho Šemíka. Ona ti bude cucat palec a řekne: "To má mamča ráda". Allen: Vyřiďte svojí dceři... (paní Ramosová mluví se Sheilou) paní Ramosová: Mám ti říct, že tě bude navždy milovat a že je moc šťastný, že budeš mít jeho dítě. Sheila: Allene. paní Ramosová: A dál říkal, že chce, abyste se bez mrknutí dívali do očí, zatímco to budete dělat. Sheila: To dělám hrozně ráda. paní Ramosová: A potom ze sebe navzájem slížete pot. Už v tom nechci pokračovat. Říkáte věci, které jsou moc osobní. Sheila: Už jen jedna poslední věc. (paní Ramosová mluví s Allenem) paní Ramosová: Říká, že tě miluje. A chce ti držet ruku a pít s tebou ledový čaj. Allen: No tak. To určitě není všechno. paní Ramosová: Ne. Řekla i další věci. Ale já nechci... Allen: Prosím, prosím. Neuvědomujete si, že mě zítra možná zabijou? paní Ramosová: Tak dobře. Řekla, že chce vypnout všechny hodiny a telefony a užít si třídenní sexuální maraton. Allen: To už je lepší. Ano. paní Ramosová: Celý týden z toho chce chodit nakřivo. Tak tvrdě to budete dělat. Allen: To je rozkošné. (paní Ramosová mluví se Sheilou) paní Ramosová: Už dost. Řekl věci, které nemůžu vyslovit. Mluvil o ruce z figuríny, elektrickém holicím strojku, přivázání ke golfové holi...
  • David Ershon: Mám menší byt, o kterém nikdo neví. Používám ho hlavně pro své rodiče a prostitutky. Ne ve stejnou dobu. To bylo perverzní.
  • kapitán Geen: Víš ty co? Já si tu tvojí dřevěnou pistoli zase vezmu. Allen: A vrátíte mi mojí pravou pistoli? kapitán Geen: Ne. Dám ti tohle. Je to píšťalka pro ženy, kterou volají o pomoc při znásilnění.
  • (Allen mluví se sebevrahem, který chce skočit z budovy) Allen: Na světě je spousta skvělých věcí, kvůli který bys neměl odcházet. Jako třeba minerálka. Velká vychlazená plechovka minerálky.
  • (Allen se vyzvrací do odpadkového koše) Allen: Pardon. Strašně jsem se včera v noci ožral. Myslím, že jsem si nějak vsugeroval, že zubní pasta je jídlo pro kosmonauty.