Noc žraloka 3D

38%

Komentáře a recenze 12

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
5
Teenagerský pohodový horůrek, který vystačí i na nedělní odpoledne ke kávě. Nízký rating, v Česku nevhodné do 12 let, neslibuje krvavou podívanou, ani šokující žraločí útoky. Neoriginální námět má sice pár chybiček, ale jinak se nejedná o špatnou záležitost. Krásná děvčata, krásní mládenci, krásná příroda, a do toho všeho padouši a hladovějící žraloci. To vše ve 3D podívané. Nepovedla se však animace onoho žraloka. Takhle některé scény vypadají dosti křečovitě. O veledílo se nejedná, ale jako letní odpočinková podívaná vystačí. Jen u toho moc nepřemýšlet.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Žraloci v jezeře, a aby toho nebylo málo tak nám tady tvůrci přihodili ještě bandu místních psycho vidláků. Když člověk tuší do čeho leze, může se slušně pobavit.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4.5
V tomto filmu se děsně čeří vody napětí. Bez ničeho co by aspoň nějak nahánělo hrůzu. Bez řádně krvavých záběrů a s plno nelogičnostmi. Na zabití nudy to bodlo.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
2.5
V podstatě všechno špatně. Postavy jsou do jedné nesympatické, kdykoli se mohou chovat jako idioti, nadšeně toho využijí, krvavé scény nestojí díky PG-13 za nic, o chabé animaci žraloků lepší pomlčet a scenáristické perly typu „černoch bez ruky zapálí oheň a naběhne do vody s oštěpem" lze už jen vnímat s úsměvem. Slabý čajíček pro mladší ročníky, kterým připadají Čelisti „příliš mechanické“ a Pirani 3D „příliš o ničem“ (neboť tamní síla pramení z pevného režijního vedení a ochoty vytěžit žánrovou absurditu na kost). Malé bezvýznamné plus za hlášku o tučňácích.
saboter
saboter
3 564 bodů
2
Špaťný horor ve kterém vám se bude snad libit jen povedný žraloci.Stašný výkon hrců pitomý scénář fádní zakončení a sposta dalšího.