Voda pro slony

76%

Komentáře a recenze 35

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
8
V mých očích je Voda pro slony obrovským filmovým překvapením,které mne místy dohnalo až k slzám. Velmi dojemné a nádherně natočené. Reese je úžasná a krásná,Waltz nepřekvapil a zahrál opět bezchybně. Naopak Pattinson mne velmi mile překvapil a v mých očích stoupl na ceně. Romantika jak se sluší a patří.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
7.5
Moc pěkně natočený romantický dobrodružný film s osvědčenou metodou.. stařík/stařenka vzpomíná na své nejlepší chvíle v životě. Drsné prostředí cirkusu třicátých let, spousta zvířat, láska a chudoba. Trojice hlavních hrdinů zahrála skvěle, bez výjimky. Film toho nabízí hodně a není to rozhodně jen uplakaný romantický film.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
9
Příběh zakázané lásky z cirkusového prostředí z dob prohibice je další skvělý námět pro líbivý snímek plný absurdna a romantiky. Robert Pattison opět zakusil roli mladíka s obrovskou touhou po milostném vztahu, která nemůže být bez následků. Christoph Waltz hraje jeho rivala a jak jinak, absolutně skvěle. Tento člověk prostě nezklame. Resse Witherspoon je přirozeně kouzelná a hlavně přitažlivá. Příběh nijak netlačí na pilu. Děj se rozvíjí velmi plynule a jemně s postupným navyšováním napětí a to až do absolutního finále. Lze se tedy dočkat i mnohých trpkých scén. Vyznívá to tak jako taková příznačná cirkusová pohádka s nejšťastnějším happy andem jaký si umí divák představit. Snímek je dobrý, svým způsobem přitažliví a romanticky podmaniví. Jo, a je tu i jeden slon, který umí vyvolat úsměv na tváři.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Tenhle film byl reparátem pro tři lidi. Pro Lawrence za nedotažené Já, legenda, pro Pattinsona za to, že se narodil, a pro Waltze za to, že zatím předvedl jedinou hereckou polohu. Ani jedno ale napraveno nebylo. Je to nudné, Pattinson se dál tváří jak špalek a Waltz už je opravdu otravný.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Osudová láska ve své další podobě s Waltzem jako překážkou, kterou musí naši mladí hrdinové překonat..Vážně se na to moc hezky kouká, ale pocitově mě to míjelo i kvůli tomu většímu množství scénaristických berliček. Btw - Velké překvapení v podobě sympatického Pattionsona, ze kterého jsem měl popravdě největší strach. 6/10
Matli
Matli
8 300 bodů
6
No, lehce více průměrně natočená pohádka z cirkusového prostředí s romantickou zápletkou v pozadí s podtitulem: Jak vycvičit slona. Robert patizón je krajně nesympatickej (chudák Reese) a Christopher Waltz zase na druhou stranu válí, takže spíše hvězdičku navíc za něj. 61%
kedl
kedl
6 380 bodů
8
Krásná, romantická, klišém prošpikovaná, trojúhelníková love story na dobrou noc s ďábelsky charismatickým Christophem Waltzem, krásnou Reese Witherspoon a strništěm pokrytý Robertem Pattinsnem.
Mikik4444
3 899 bodů
10
Hodně dobrý film a super natočený. Výkony herců … prostě paráda !
leafroller
leafroller
3 023 bodů
4.5
Film má na první pohled obrovský potenciál. Mladý veterinář přicházející do cirkusového prostředí, pestrého, dramatického, okázalého a přesto filmem opomíjeného. Otevřená kniha vs. čistý list. Navzdory mým obavám byl jsem přesvědčen, že i romance se musí na takovém místě proměnit v podívanou. Jenže chyba lávky. Autor sice vytvoří velmi realistické a přitažlivé prostředí, ale vše zůstává téměř nevyužité. O zákulisí cirkusu se dozvídáme velmi málo a vlastně jen proto, že třetí hlavní postava filmu je ředitel. Ten se může na první pohled jevit, jako bezohledná svině, ale já říkám, že řídit takový kolos v době vrcholící hospodářské krize, prostě není sranda. A tak místo artistických vystoupení a historek ze zákulisí koukáme na zdlouhavé romantické scény s Luďkem Nekudou. Nejsem citlivá žena středního věku a proto až budu zase chtít vidět romantický film, dám si raději Zamilovaného Shakespeara.
nikol125
nikol125
2 781 bodů
10
Na film jsem se podívala kvůli Robertu Pattinsonovi. A musím říct, že mne film vůbec nezklamal.