Kuky se vrací

67%

Komentáře a recenze 39

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
4.5
Po stránce výtvarné mne Kuky spíše děsí. Tohle přece nemůže být hodno snímku z roku 2010. Po stránce scénáře není Kuky nijak originální. Nechci být ke Svěrákům moc kritický,protože mám jejich tvorbu rád,ale Kuky je podle mne výrazné šlápnutí vedle. Je to věc vkusu.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
6
Milá pohádka, plná klišé a trochu zdlouhavá. Ale na krásné tři hvězdy to určitě dá. A vlastně na loutkový film o růžovém panákovi je to skvělý výkon.
M3lios
M3lios
9 140 bodů
10
Pre mňa najlepší český film ,aký som kedy videl. Miloval som ho v detstve a milujem ho doteraz..
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
6
Film, který míří na dvě věkové kategorie, ale ani jedna nebude uspokojena. Pro děti to bude nudné a pro rodiče málo zajímavé. Kuky totiž uchvátí spíš než příběhově tím, jak na nic natáčení s takovými loutkami muselo být. A nic na tom nezmění ani skvělá kamera Vladimíra Smutného. Tady se se mnou film míjí.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 005 bodů
4.5
Skvělé loutky, nádherná hudba, jejímž autorem je Michal Novinski, bohužel dost špatný scénář. Hlídači skládky Pytlík Vidlička a Pytlík Zapík byli úžasní! Ti se vážně povedli! Film rozhodně nepostrádá originalitu, ale některé ty hlasy mi vyloženě vadily. Bohužel právě Ondra a potom Zdeněk Svěrák. Každopádně jsem čekala od Svěráků víc.
Petrson
Petrson
4 166 bodů
7
Vynikající výtvarné ztvárnění filmu, skvělá kamera, hezká hudba, občas vtipné dialogy, to vše je na filmu moc fajn...pokulhává scénář, tempo a hrané scény daleko zaostávají za figurkami z lesa, kde to bylo báječné.
bidlobox
3 802 bodů
8
Kuky nám dělá denně společnost v posteli, protože díky soutěži s jednou nejmenovanou značkou dobré vody :) jsme získali asi devět plyšových Kůkyů. Každý den s námi prožívají nový a nový příběh, průběžně scénář dopisujeme a doufáme v jeho brzké natočení!
saboter
saboter
3 564 bodů
8
Animace je parádní která nemá obdobu stejně tak hudba stylizace a hlavně atmosfera která vás vtáhne tak jako žádná jiná to bez debat stejně tak i ostatní věci jako obsazení akční sceny(jesi se tomu tak da rikat) zkrátka takové film nevznikaj často.
nikol125
nikol125
2 781 bodů
8.5
Kuky je nádherný plyšový medvídek. :)
PeterFRiusJilek
PeterFRiusJilek
2 462 bodů
8
Konečne poriadna rozprávka, ktorej mnohé americké fantasy s nehorázne vysokým rozpočtom nesiahajú ani po členky. Pretože je v nej cit a hĺbka.