Rocky V

55%

Komentáře a recenze 19

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Těžko k uvěření,že po nejlepším dílu série (Rocky IV) přijde vzápětí nejhorší díl série. Rocky už je kvůli omlácené škebli mimo hru a tak pověsí rukavice na hřebík. Nakonec se stane trenérem nesympatického a arogantního Tommyho Guna. Tentokrát to Sly po scénáristické stránce vůbec nezvládl a dostal tvrdé KO.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
5
Páté pokračování beru jako legraci. Pro mě Rocky skončil čtyřkou. Tohle je bída a snaha o jakási snaha o pokračování s novou postavou mě neoslovila. Je to asi logické, že stárnoucí herec by měl předat štafetu, ale i přes silný konec to vše vyšlo do prázdna.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Opět slabší, ale ani tentokrát za hranicí nevkusu. Rocky V se snaží být jiný. Přidává rodinu, na konci není souboj a já tu snahu oceňuju. Není z filmů, které bych snad někdy chtěl ještě vidět, ale musím říct, že mě nenudil a dalo se na něj koukat, což je upřímně víc, než jsem očekával. Stalloneho životní role prodloužená a natažená už popáté nepůsobí tolik nuceně, aby to znechutilo, bohužel ale ani natolik zajímavě, aby to stálo za větší řeč. Téměř tři hvězdy.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Pravděpodobně nejslabší díl celé série. Ale vyslověně špatný (jak jsem si dlouho myslel) taky není. Co ho sráží dolů je ale debilní začátek (aneb jak Rocky k chudobě přišel - scénaristická finta roku) a také nepříliš zajímavý "záporák" Tommy Gun. Tohle rozloučení s filmovou ikonou prostě moc nevyšlo. Naštěstí si Stallone spravil reputaci šestkou... 5.5/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4.5
Né tak úspěšnější jako předchůdci. Už jen za Stallonea.
headhunter
headhunter
10 287 bodů
6
... s odstupem času jsem vážně musel snížit. Nebýt tam Rocky, tak s bídou 30% (to ta nostalgie spjatá s celou serií, odpusťte)
avenis
avenis
8 143 bodů
6
Pohádka pro malé boxery o tom, jak boxer doboxoval, ale nikdy se nevzdal. Stallone se prostě nechtěl Rockyho vzdát, tak si napsal další kolo, v němž se nechal okrást, pak se nechal zblbnout, pak si nechal namlátit, málem přišel o syna, ale nakonec zase všechno dobře dopadlo. Možná kdyby do toho vrazil víc ironie, byl by to mnohem zábavnější film. Po roce 2012 se stal snímek zajímavý hlavně tím, že Balbo-u juniora hraje Stallonův syn, který právě v roce 2012 zemřel za záhadných okolností ve svých 36 letech.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
7.5
Tento díl je skutečně slabší, ale zas se mi líbilo formování vztahu mezi otcem a synem.Osobně bych tomu ale nedala tak málo bodů. Zas tak špatné to přece není! Čtverka se mi zdála horší. Vztah k mladému boxeru Tommymu a závěrečné vystřízlivění může být dokonce i poučné.
kedl
kedl
6 380 bodů
4.5
Po výtečné IV. přichází rychlé KO. Nejslabší Rocky.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
5
Rocky Balboa, z boxera street fighterem. Tenhle díl opravdu nemusel být, zvláště po vynikajícím předchozím díle. Nasvědčuje tomu i fakt, že to je jediný díl, který si na sebe ani nevydělal.