Garfield 3D

42%
Garfield 3D
Plakát traileru
V novém dobrodružství všemi oblíbeného líného kocoura Garfielda se potkává svět kreslených postaviček se světem comicsů. Garfield se nehodlá za žádných okolností nechat vyrušit čímkoliv kromě jídla. Pak se ale ve světě kreslených postaviček objeví svalnatý superkocour Garzooka s hrůzostrašnou zprávou o tom, že ve světě comicsů napadla zákeřná superpadouška Vetvix mírumilovnou planetu Dorkon a ukradla vynález, který jí pomůže oba světy dobýt. O jaký vynález jde? O molekulární směšovač, který dokáže spojit do jedné dva libovolné předměty...nebo i lidi! A ti, kteří jsou takto spojeni, jsou zcela pod kontrolou toho, kdo směšovač ovládá. Zbraň ale potřebuje k provozu krystal, který Garzooka mazaně sebral. Všichni obyvatelé světa kreslených postaviček jsou v nebezpečí smíchání...leda by v sobě Garfield dokázal najít vůli připojit se ke svému superhrdinskému dvojníkovi Garzookovi a společně zachránit oba světy.



Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
2.5
Tento snímek je snad nejhorší filmové zpracování Garfielda,které jsem měl možnost vidět. Animace je na rok 2009 docela otřesná a filmu chybí i nějaké zábavné momenty. Vlastně ani nevím jaké věkové kategorii je film mířený,protože mne film nepobavil a mého synovce také ne.
saboter
saboter
3 564 bodů
3.5
Film mne opravdu zklamal a to hlavně kvůly tomu že se film vycházel z animaku Garfield šokuje a ten bal docela dobrý a to zkrátka ale tohle neí ono prostě se do filmu narvalo co je in zombie které jsou docela pro malé děti sstrašídelné ale 3D je jenom nálepka a příběh je přímo ůděsná hrůza animace je celkem ntaky na nic a film se do kin opravdu napsosto nehodí a to je hlavně asi kvůli tomu že na filmu dělaliy i Korejci a Američani a styl jim moc nevyšel.
Sunny5
Sunny5
3 178 bodů
1.5
Nechápu proč má někdo potřebu ničit tak úžasnou postavu jako je kocour Garfield, tak ošklivým a hloupým filmem. I když jsem ochotná se přenést přes neskutečnou animaci tak to, že z mého milovaného komixového kocoura, u kterého se směju na každém stripu, vycucaly všechen jeho humor, to přes srdce vážně nepřenesu. A to že tenhle film vážně není ani trochu vtipný dokazuje snad to, že se nelíbil ani mému pětiletému bratrovi, který se jinak vážně směje každé hlouposti.

Dodatečné informace

Původní název:
Garfield 3D (více)
  • Jižní Korea Garfield 3D
  • Jižní Korea Garfields`s Pet Force
Premiéra v ČR:
13. 5. 2010
Distributor:
Palace Pictures
Země původu:
Jižní Korea, USA
Čeština:
Garfield 3D je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Garfield 3D


Powered byJustWatch