Garfield 3D

42%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2.5
Tento snímek je snad nejhorší filmové zpracování Garfielda,které jsem měl možnost vidět. Animace je na rok 2009 docela otřesná a filmu chybí i nějaké zábavné momenty. Vlastně ani nevím jaké věkové kategorii je film mířený,protože mne film nepobavil a mého synovce také ne.
saboter
saboter
3 564 bodů
3.5
Film mne opravdu zklamal a to hlavně kvůly tomu že se film vycházel z animaku Garfield šokuje a ten bal docela dobrý a to zkrátka ale tohle neí ono prostě se do filmu narvalo co je in zombie které jsou docela pro malé děti sstrašídelné ale 3D je jenom nálepka a příběh je přímo ůděsná hrůza animace je celkem ntaky na nic a film se do kin opravdu napsosto nehodí a to je hlavně asi kvůli tomu že na filmu dělaliy i Korejci a Američani a styl jim moc nevyšel.
Sunny5
Sunny5
3 178 bodů
1.5
Nechápu proč má někdo potřebu ničit tak úžasnou postavu jako je kocour Garfield, tak ošklivým a hloupým filmem. I když jsem ochotná se přenést přes neskutečnou animaci tak to, že z mého milovaného komixového kocoura, u kterého se směju na každém stripu, vycucaly všechen jeho humor, to přes srdce vážně nepřenesu. A to že tenhle film vážně není ani trochu vtipný dokazuje snad to, že se nelíbil ani mému pětiletému bratrovi, který se jinak vážně směje každé hlouposti.