Čepel smrti

16%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
0
O hercích se vyjadřovat ani nebudu. Jde jen o kopírování známějších zahraničních filmů. Bez napětí, prostě takový český nudný film. Nevím proč, ale hned jsem si vzpomněl na Vřískot.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
2
Snaha se cení a v případě tohoto flmu jsem ochoten dát jednu hvězdu za snahu, ale především za originální nápad, natočit v naší zemi teenage slasher. Po filmové, herecké stránce je to katastrofa, taktéž i práce kameramana a scénáristů. Ovšem je pravda, že filmy tohoto vypu nikdy nedisponují nějakým převratným scénářem, ale je pravda, že maj aspoň trochu silnější motiv k vraždám. Nebýt fanda hororů, tak dám odpad nebo hůř, ani se na to napodívám.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
0
Rozhodl jsem se, že udělám sérii těch nejhorších filmů vůbec a mám pocit, že to nebyl dobrý nápad. Upřímně tyhle filmy stojí za absolutní kulový a nemá cenu je brát jako filmy, spíš možná jako video na vypuzení mozku z hlavy. Pozorovat růst trávy v reálném čase je inteligentnější možnost strávení života, než koukat na tohle. Tento komentář použiji u všech těchto filmů, protože se nenajde jediný, na který by to nesedělo.
pitryx
pitryx
1 262 bodů
2
Já jsem byl hotovej už po patnácti minutách. Tedy myslím v těch dialozích. A ne jen v nich. Zvukově to byl přímo děs. To byli na postsynchronu všichni vožralí, nebo nebyli vůbec. V každém případě, je to béčkový odpad, ale zase na druhou stranu musím uznat, že ten konec překvapil. Ne technicky, myslím dějově. A za tohle si tvůrci něco málo zaslouží.
Izmo1_2_3_
Izmo1_2_3_
1 157 bodů
0
Tenhle film u mě vyvolal smích který dokáže poukázat jak moc je tenhle film špatně natočený s otřesnou kamerou kterou nikdo jiný nenatáčí než je samotný režisér, herci měli nějaký ten herecký výkon ale když se ukáže vrah tak jsou v některých chvílích herci marní ale kdybych to měl brát celkově tak herecký výkony bych ohodnotil 2/10 ovšem co se mi u tohohle filmu upřímně líbilo je hudba která sice nebyla děsivá alelíbyla se mi z nějakého důvodu, tak i český dabing který mě nezklamal jen menší otázka proč se to muselo dabovat, závěr filmu mě překvapil tak i samotný zvrat byl pro mě uchvátějicý ale to jak se vrah snaží zabíjet už není tak uchvátějicý, snad se najde nějaký ten Československý režisér který ukáže jak se má správně točit hororový film s vrahem pod maskou, hodnotím Postavy 1/10 Příběh 1/10 Atmosféra 1/10 Celkově hodnotím odpad! 1/10
Robert Neville
175 bodů
0.5
Tak nevím, jestli je to jen špatný vtip, nebo to tvůrci mysleli vážně a opravdu chtějí za tento film platit. Po shlédnutí jsem chvíli uvažoval o vymáhání finančního odškodnění za újmu na duševním zdraví. Tenhle počin by snad dokázal urazit i nedělní vydání Blesku. Ukázka toho, jak rozhodně nemá vypadat žádný film a to ani amatérský. Tvůrci by si měli koupit lepší telefon, protože ten, na který natáčeli, pamatuje počátky 20. století. Jelikož zde není hodnocení 0%, tak mi nezbývá, než se omluvit filmovému světu, spráskat se bičem , odříkat pár otčenášů a tomuto dílu dát o stupínek lepší hodnocení, než si zaslouží (i ta nula je víc, než dost).
Smazaný uživatel
0 bodů
0
První český slasher? Kdepak! Tohle je kopa hnoje od pana Tomáše Kučery, který si myslel, že se film chytne a odstartuje to mánii v Česku. No, místo toho se to pěkně propadlo mezi český odpad a to právem! Protože jestli tohle mělo ukázat jaký slashery Češi dokážou natočit, tak se stydím za svojí národnost! |0%|