Čepel smrti

16%
Čepel smrti
Na jedné střední škole začíná vraždit maskovaný vrah. Na místě činu zanechává dopisy a policie začíná vyslýchat celou školu. Vraždy začínají přibývat….. Kdo bude další oběť?? Proč to někdo dělá??? Podezřelý je každý... (Oficiální text distributora)



Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
0
O hercích se vyjadřovat ani nebudu. Jde jen o kopírování známějších zahraničních filmů. Bez napětí, prostě takový český nudný film. Nevím proč, ale hned jsem si vzpomněl na Vřískot.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
2
Snaha se cení a v případě tohoto flmu jsem ochoten dát jednu hvězdu za snahu, ale především za originální nápad, natočit v naší zemi teenage slasher. Po filmové, herecké stránce je to katastrofa, taktéž i práce kameramana a scénáristů. Ovšem je pravda, že filmy tohoto vypu nikdy nedisponují nějakým převratným scénářem, ale je pravda, že maj aspoň trochu silnější motiv k vraždám. Nebýt fanda hororů, tak dám odpad nebo hůř, ani se na to napodívám.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
0
Rozhodl jsem se, že udělám sérii těch nejhorších filmů vůbec a mám pocit, že to nebyl dobrý nápad. Upřímně tyhle filmy stojí za absolutní kulový a nemá cenu je brát jako filmy, spíš možná jako video na vypuzení mozku z hlavy. Pozorovat růst trávy v reálném čase je inteligentnější možnost strávení života, než koukat na tohle. Tento komentář použiji u všech těchto filmů, protože se nenajde jediný, na který by to nesedělo.

Dodatečné informace

Původní název:
Cepel smrti (více)
  • Česká republika Čepel smrti
  • Česká republika Cepel smrti
Země původu:
Česká republika, Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění