Chlapci a chlapi

47%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
1.5
Seriálová příšernost socialistické provenience, jejíž šíření by mělo být trestným činem - prolhané od začátku až do konce (kupř. chtěl-li někdo zdrhnout za kopečky, musel to být nutně defraudant apod.). Nejvěrohodnější figurou byl submisivní plachý jedináček Ctibor zvaný Kyslík, jehož role přímo volala po šikaně (jedinečný Vladimír Javorský, jehož kariéru od tehdy Kyslík provází) a jeho po opičím pečující matička (Zdena Hadrbolcová). Jinak nestojí za to ztrácet čas.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
0
Další propagandistický nesmysl, který dnes televize až odporným způsobem omílají jako nostalgickou vzpomínku. Ubohost na úrovni majora Zemana.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
0
dokonca aj moj fotrik povedal ze tento serial je totalna blbost a to uz o niecom svedci!
p.a.douch
p.a.douch
8 350 bodů
0
Neuvěřitelná blbost. Leni Riefenstahlová zde měla zdárné následníky. Sloužil jsem v roce 1988 a tohle dílko jsme museli povinně sledovat. K smíchu to přišlo i našim gumám a nás záklaďáky to ještě příšerně vytáčelo. Pravda v tom neni (snad jen ty rozchody s holkama) žádná a život vojáka základní služby vypadal úplně jinak.
Pas
Pas
6 225 bodů
0
Propagandistický škvár plný blábolů a lží, je tak odporně překroucený vůči tehdejší realitě, že nemá ani fous dokumentární, natož umělecké hodnoty. ČSLA opravdu fungovala jinak, než je zde vykreslo, ještě k tomu v tupém příběhu.Doporučuji promítat na sjezdu Pirátské strany , pro debilní děti a jejich voliče, jinak pochopitelně velkou oklikou od téhle páchnoucí žumpy.
miza
miza
2 336 bodů
5.5
Kdo to zažil ví o co jde.Dnes to již mladí lidé neznájí.Ale právem tehdy platila věta že:tam kde konči lidská blbost začíná vojenské umění.
Krupe
Krupe
2 263 bodů
4
Seriál sakramentsky poplatný své době, docela sračka řešící "život" záklaďáků a lampasáků v ČSLA. Ten Zounarův spokojený obličej na konci, kdy po podpisu radí novým mladým, mluví sám za sebe...
Major Zeman
Major Zeman
308 bodů
10
Na vojně jsem byl a seriál se mi líbil a líbí dodnes.Hudba taky dobrá.Politicky kecy si kritici nechte.I dnes by tahle mamanskovska generace místo tel atd potřebovala rozhodně nejmin dva roky vojny rozhodně taky.
ivana-plesova
3 bodů
10
Za mě úplně super, moc se mi to líbilo. Ráda se kouknu na tenhle seriál a připomenu si jaká byla dřívější doba o proti téhle hnusně předmoderní.