Policajt v Beverly Hills III

59%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 697 bodů
5.5
Od druhého dílu opět mírný pokles kvality, srovnání s prvním dílem nesnese srovnání vůbec. Obyčejná akční kriminálka s typickým filmovým padouchem své doby. Vážený občan a zdánlivý ochránce bezpečí je ve skutečnosti padouch.. pusťte na něj opět Eddie Murphyho a čekejte, že si divák sedne na zadek.. ne ne. Jen průměrný to film.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
9
Třetí výlet do končin Beverly Hills už není taková sláva. Neoriginální námět již způsobuje značnou předvídavost, což ucelený filmový zážitek dosti kazí. Jak se říká, opakovaný vtip už není vtipem, a platí to i pro tento případ. Eddie Murphy se sice snaží seč může, ale slabší scénář si mu překonat prostě nepovedlo. Na druhou stranu je i tak na co se dívat. Ano, ten správní drive předchozích dílů to sice nemá, ale filmový zážitek i tak přináší. A jako filmová reklama na zábavný park funguje ještě lépe.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Ikdyž dvojka nebyla zrovna nic extra, tak trojka dokázala jít ještě dál a tak nějak naznačila, že to s tou Murphyho kariérou asi půjde vážně do kytek. Jednoznačně pobavila ultimátní zbraň s rádiem a mikrovlnkou, ale jinak je to hodně mdlé a na akční komedii až moc málo vtipné. 3.5/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Zábavná policejní komedie. Nedosahuje však kvalit starších bratříčků.
alexik789
2 512 bodů
7
Edie Murphy je boží herec, který dokáže být vtipný, i když nic neříká (tohle nemyslím špatně). Jedna z nejlepších sérií 20.století. Každý díl mne dokázal nějak překvapit a každý díl mne také dokázal patřičně rozesmát. to jde Myrphmu i v nynější době.
Edward
Edward
2 481 bodů
7
7/10