I.Q.

59%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7.5
Geniální romantická komedie na kterou není třeba mít obrovské I.Q. ,ale srdce na pravém místě. Meg Ryan je zde klasicky velmi roztomilá a celkový příběh snímku je velmi milý. Nejlepší je ovšem Walter Matthau v roli Einsteina,který si svou úlohu dosytosti užívá a jde to na něm vidět.
lamps
lamps
15 150 bodů
6.5
Miloučký obličej Meg Ryan je stále spolehlivým prototypem romantické hrdinky, příjemné herectví sympaťáka Robbinse je dlouhodobou ozdobou 90. let a vitální Einstein v podání Waltera Matthaua skvěle ztělesňuje roztomilost a vtip, s jakými jsou Američané schopni vylíčit jakoukoli byť jen trochu svéráznou historickou postavu. Ve výsledku sice nic extra a chvílemi dokonce zavánějící nevyužitým potenciálem, ale už jen za ten originální nápad, inteligentní humor (tak krásně zesměšňující všechny inteligenty) a bezchybný casting nehodlám jít pod 65%. Ostatně k tomu ani nemám pádný důvod.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Kouknou, zasmát a pobavit se. To je vše co lze s touto komedií zažít. Einstein nemá naprosto chybu.
evismaior
evismaior
4 254 bodů
6
Walter Matthau jako Einstein, který se se svou partou gerontovědců pokouší dát dohromady svou intošskou neteř (Meg Ryan) s miloučkým automechanikem (Tim Robbins) - to v podstatě zní jako návod na sladkou letní komedii. Je až s podivem, že to ale moc nefunguje, a přestože jsou obě hlavní romantické postavy sympatické, necítím jako divák extra zvláštní potřebu vědět, jestli se nakonec dohromady opravdu dali a žili spolu šťastně až do smrti.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Špatné to není.Občas trochu nuda.Taková průměrná komedie.