Vetřelec vs. Predátor

59%
Vetřelec vs. Predátor
Kultovní filmové postavy spolu bojují v akčním sci-fi thrilleru Vetřelec vs. Predátor. Odhalení starobylé pyramidy, pohřbené pod ledovým povrchem Antarktidy, přiláká na tento zmrzlý kontinent vědeckou výpravu. Tu tady čeká mnohem větší překvapení - pyramida je arénou pro dva válčící mimozemské druhy. Ať už vyhraje ten nebo onen, lidé prohrávají.



Pete69
Pete69
29 851 bodů
6.5
Když si vetřelec a predátor vyřizují účty a člověk je jen hračkou v jejich hře. Zajímavý úvod, celkem dobře vymyšlený scénář, ale tím to končí. Predátor vypadá, jako podsaditý mamlas, vetřelců je příliš mnoho a prostředí pyramidy je jednotvárné. Přesto se jedná ještě o nadprůměrnou akční podívanou.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 421 bodů
5
Dvě mimozemské legendy se konečně střetli mimo komiksů i ve filmu a nutno uznat, že to bohužel přineslo jen veliké zklamání. Snad je to i tím očekáváním, neboť filmové sólovky každého z nich jsou vyhlášeny jako sci-fi klasiky a do dnes velkolepé. Snad každý tedy očekával ohromnou řežbu ve své temné atmosféře za mrazivého strachu z každé následující minuty. To se ale bohužel nekoná. Zpracování téměř vypadá, jakoby to produkovalo studio Walt Disney Company. Příběh je velice krotký a bez jediného překvapení. Zklamáním je také Sanaa Lathan v roli Alexy Woodsové. Tato postava v tomto dějství jakoby nahrazovala Ripleyovou, ale Sanna ji hraje tak nepřesvědčivě, až je to doslova k smíchu. Speciální efekty jsou však na úrovni, tak alespoň něco. Snímek není špatný na večerní bezduchou filmovou zábavu, neboť ve své ohromné jednoduchosti na odpočinkové sledování postačí, ale nic naplat, snad každý komiksový fanoušek musel říct, že než toto, tak raději měl Alien Vs. Predator zůstat v komiksu.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
No... Nízká věková přístupnost filmu prostě neprospěla. Na druhou stranu se na něj vůbec nekouká špatně, a i když to není hodno ani jedné předlohy, tak je to příjemný náznak... Jako zastánce Predátorů jsem jenom rád, že jsme konečně ukázali alienofilům, zač je toho loket... Dvě hvězdy mi přijdou málo... i když tři jsou možná moc. No co...


Dodatečné informace

Původní název:
AVP: Alien vs. Predator (více)
  • Vetřelec vs. Predátor
  • NSR AVP: Alien vs. Predator
  • NSR Alien enantion kynigou
  • NSR Alien Predator'e karsi
  • NSR Alien protiv Predatora
  • NSR Alien vs. Predador
  • NSR Alien vs Predator - viimane kokkupõrge
  • NSR AVP
  • NSR AVP: Alien vs. Prédateur
  • NSR Vetřelec versus Predátor
  • NSR Чужой против Хищника
Premiéra v ČR:
4. 11. 2004
Země původu:
NSR, Velká Británie, USA, Česká republika, Kanada, Německo
Čeština:
Vetřelec vs. Predátor je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Vetřelec vs. Predátor


Podobné


Powered byJustWatch