Zlatovláska

68%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 697 bodů
7.5
Vtíravá píseň , kterou nikdy nezapomenu mi vždy připomene tuto velmi podařebnou pohádku. Jiřík v podání Petra Štěpánka je opravdu zvláštní a trošku ponurý, přesto to funguje. Král zloun je také dobrý a když začne zpívat, tak to nemá chybu. Dobrá pohádka, kterou sice neřadím mezi naše klenoty, ale jako zlatou cihličku - proč ne.. 75%.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
7
Two men show Eduarda Krečmara (text) a Angela Michajlova (hudba), která tuhle pohádku činí o dost víc zajímavější, navzdory nepříliš objevné televizní inscenaci. Tady se písničky snad nikdy neomrzí.
nikol125
nikol125
2 781 bodů
8.5
Nádherná česká klasika.
miza
miza
2 336 bodů
7.5
Člověku bylo až na zvracení když i komunusté zakazali tuto pohádku.Bohužel tam hrál Jan Tříska,který se režimu nehodil.Emigroval.Ještě že se změnila doba a tak jsme mohli oprášit prach s této pohádky......
Evah
Evah
2 093 bodů
10
Pohádka s krásnými písničkami, které vyvolají nostalgii a úsměv na tváři, věřím že i dnešním dětem se pohádka stále líbí.
zuz
zuz
395 bodů
6
Tuto pohádku jsem měla jako malá ráda a jako starší holce se mi přestává líbit.Zlatovláska je fakt hnusná,kostýmy taky nic moc,písničky jsou dobré a zásadní chyba? ve scéně kdy zlatovláska oživuje Jiříka dotkne se svou rukou mrtvé vody a nic se jí nestane a ve scéně kdy Jiřík zachraňuje mouchu to samé když to udělá král tak ho to zabije??????