Herkules 3D

14%
Herkules 3D
Herkules by se chtěl podívat na Zemi, chodit tam do opravdové školy a poznat život obyčejných dětí. A tak jednoho dne z Olympu uteče a dostane se do dnešní Californie. Potkává třináctiletého Curtise, který ho vezme k sobě domů. Herkulovi se splní jeho sen a začne chodit s Curtisem do opravdové školy. Na Zemi však mezitím dorazí i Marduk, věčný rival Dia, který chce Herkulovi zabránit v jeho návratu na Olymp. Marduk by chtěl, aby Zeus uznal, že Marduk je ze všech nejmocnejší a že jeho Babylon je pravým domovem všech Bohů. Zeus nakonec souhlasí s tím, že nechá Herkula zápasit s mladým Bohem Kintarem, aby Mardukovi ukázal, jakou sílu Herkules má. Chlapec tak bude muset opustit svoji novou rodinu a zachránit čest svého otce. (oficiální text distributora)



M3lios
M3lios
9 141 bodů
0
Ako ja si myslím, že existujú aj horšie filmy než je tento paškvil, ale to neznamená, že je to kvalitné. Hraničí to s hranicou kedy je už niečo tak moc zlé až je to neznesiteľné a medzitým, že je to tak zlé až je to vlastne mega vtipné. Plus si k tomu prirátajte "kvalitný český dabing" a o zábavnú YouTube recenziu či ako ožralecký program na chatu ako vytvorené....
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
0
Rozhodl jsem se, že udělám sérii těch nejhorších filmů vůbec a mám pocit, že to nebyl dobrý nápad. Upřímně tyhle filmy stojí za absolutní kulový a nemá cenu je brát jako filmy, spíš možná jako video na vypuzení mozku z hlavy. Pozorovat růst trávy v reálném čase je inteligentnější možnost strávení života, než koukat na tohle. Tento komentář použiji u všech těchto filmů, protože se nenajde jediný, na který by to nesedělo.
Profilová fotka
Uživatel
2 840 bodů
2
Hvězda za Hogana ;)


Dodatečné informace

Původní název:
Herkules 3D (více)
  • USA Herkules 3D
  • USA Little Hercules in 3-D
Premiéra v ČR:
7. 1. 2010
Distributor:
Go Crazy
Země původu:
USA
Tržby:
0,51 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění