Asterix a Obelix: Mise Kleopatra

71%

Komentáře a recenze 17

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
5.5
Malovaný džbánku, z krumlovského zámku... Tak přesně takhle přebarvený jako Asterixe a Kleopatru si ho představuji. Nevkusné barvy, laciná hudba.. tohle prostě není komedie pro mě.. Pár vtipných scén sice legendární dvojice nakonec vyplodí, ale pro mě je to žalostně málo.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
8
Dokonalý příklad, že i stupidní humor (který v 99% nesnáším) jde udělat vkusně a vtipně. Mise Kleopatra je opravdu stupidní film, který ale svojí hloupostí dokáže rozesmát a udělat radost. Rozhodně to není biják, který bych chtěl vidět často, ale když ho jednou do roka uvidím v televizi, budu jen rád.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7.5
Hodně vtipné a bláznivé. U tohoto se určitě nikdo nudit nebude.
hrumsrt
hrumsrt
9 335 bodů
8
Bohužel jeden z těch případů, kdy má sequel nižší hodnocení, přičemž si ho vůbec nezaslouží. Jako malej jsem si tohle pouštěl hodně často a po letech z toho srší řádná nostalgie. Přesun do Egypta dodal až magické kouzlo. Vtip a tolik odkazů, ano, je to klišovitá blbost, ale zábavná. A s perfektní Monicou Bellucci jako Kleopatrou jde o vrchol své značky. Řádně střelená za to ale funkční pohádka. 80%
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
6.5
Nedávno chyceno v televizi a pořád to funguje. Někde lépe, někde hůře. Na animovaného předchůdce to sice nemá, ale Chabat, kterého mám osobně rád, tady krom opisování animáku z roku 1968 občas vytasí nějaký trumf ("Trochu tě ztrácím", kung-fu vložka apod.) a servíruje neutuchající zábavu. Jen ta stopáž občas trochu drhne a film ztrácí ten flow, který by mohl mít. PS: A Monča Belluci je prostě úžasná.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
7
Vtipná komedie s nezapomenutelnými hláškami...
bidlobox
3 802 bodů
6
Postavy Asterixe a Obelixe mám rád, ale tyhle hrané verze mě moc neberou.
saboter
saboter
3 564 bodů
8
Nezapomenutelná komedie která vás bude drtit vtipnými hláškami až do konce.
alexik789
2 512 bodů
4.5
Vtipné, ale místy docela dost přehnané.
MajklCZsk
MajklCZsk
2 369 bodů
10
Mám dojem, že Mise Kleopatra je zkrátka film, který když ho vidíte v dětství, se do vás zasadí a postupem let vámi hlodá, až se kupříkladu legendární hlášky stanou naprostým božstvem. Tento Asterix není na pět hvězd ani náhodou. Na kreslené filmy a komiksy to nemá, ale jedná se o solidní kultovku, na kterou se nedá zapomenout.