Den otců

50%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
4.5
Spojení dvou filmových stars let 90tých nevyšla podle mých představ. Bylo mi jasné,že si to k francouzskému originálu Otec a Otec s Gérardem Depardieu a Pierrem Richardem ani nečuchne,ale že to bude až tak průměrné,tak to jsem nečekal.Robin tento remake ještě drží v nějaké laťce,ale za to Billy svou roli "drsňaka" totálně nezvládl a jeho výkon je spíš trapný. Raději si pusťte original a uděláte líp.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
1
Příšerná a trapná americká verze vynikajícího francouzského snímku 'Otec a otec'. Sotva film začne, nějaká žena ukáže dvěma chlápkům fotku svého ztraceného syna, každému namluví, že je to jejich syn a požádá je, aby ho našly. Důvod? To se divák nedozví. A tímto stylem ubíhá celý film. Ono je to vůbec celé křečovité, omšelé, nedovyprávěné. Roli Gérarda Depardieua tu ztvárnil Billy Crystal a jeho drsná povaha se mu nedá uvěřit. Ne, toto je hodně špatný film, jehož sledování považuji za ztrátu času. Doporučuji se tomuto filmu vyhnout. Taková je to hrůza.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
4.5
Moji dva oblíbení komici a chytří lidé a inspirace geniální francouzskou komedií Francise Vebera se bohužel po přenesení do amerických reálií vůbec nepovedla. Humor je dětinský, což neladí s dospělým tématem komedie a oba hlavní hrdinové duu Depardieu Richard nesahají ani po kotníky. Škoda. Podprůměrná zábava. Nedoporučuju.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
nudný remake, priemernej komédie. williams a crystal sú nemastný-neslaný o zvyšku škoda hovoriť. zasmial som sa asi 5x a zvyšok filmu som sa nudil.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Mně to přišlo průměrné.Hodnotím tento film 60 procenty.Hrají zde Billy Crystal a Robin Williams.Známý herec Robin Williams měl ale už lepší a humornější filmy(Táta v sukni atd).Přesto tento film zábavný občas byl.Je to taková průměrná americká komedie...