Smrtonosná zbraň 3

78%
Smrtonosná zbraň 3
Přestřižení nesprávného drátu časované nálože zdemoluje nejen sedmiposchoďovou budovu, ale také sen detektiva Murtaugha o klidném odchodu do důchodu za několik dnů. Se svým poněkud ztřeštěným partnerem Riggsem skončí u pochůzkářů a vyšetřování jejich případu - krádeži zbraní s policejních skladů - se ujme seržantka Lorna Coleová, policistka s ocelovými nervy a perfektní znalostí orientálních bojových umění. Zprvu odmítá s bývalými detektivy spolupracovat, ale nakonec vezme na milost je i jejich známého Lea Getze, realitního agenta a nadšeného spolupracovníka. Pátrání vede k bývalému policistovi Travisovi. Zdá se, že tento soupeř, obklopený bandou ostrých hochů, bude díky svým znalostem policejních metod nad síly tří detektivů a jejich pomocníka. Tvrdý boj o přežití vrcholí a po objevení speciální munice na probíjení neprůstřelných vest ve výzbroji gangsterů ztrácí Murtaugh jistotu, že se vysněného důchodu dočká.



Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
9
Chemie mezi hlavní dvojkou opět funguje na 110% a navíc se k nim přidává úžasná Rene Russo,která filmu dodala potřebnou šťávu. Přijde mi,že právě v tomto dílu se kladl velký důraz na komedii,protože jsem se vážně výborně bavil a hodně nasmál. Je zde spousta výborných a nezapomenutelných scén. PS: Blond Joe Pesci top!
Pete69
Pete69
29 102 bodů
7
Stále ještě dobré. Všechno je to od prvního dílu dosti podobné a pořád dobré. Třetí díl není tolik akční, akce je na začátku a docela výživná v závěru. Tentokrát mě ale hlavní dvojice bavila hodně a některé dialogy jsou opravdu legrační. Nejzábavnější díl v čase, ale scénář nejslabší. 70%
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 299 bodů
10
Třetí snímek této velkolepé série má tentokrát laťku postavenou opravdu hodně vysoko. Už úvodní scéna s mrakodrapem předznamenává vůli tvůrců vše vytáhnout do naprosté dokonalosti. Každá scéna je natočena jak nejlépe být mohla a to bez zbytečných zádrhelů. v příběhu není vynecháno nic. Humor, akce, drama, romance, soukromé i pracovní problémy. Vyvinula se krapet postava Martina Riggse. Jde do všeho střemhlav pořád stejně, ale jeho sebevražedné sklony jsou už posunuty dosti do pozadí. Akční scény jsou opravdu vynikající. Mají patřičnou šťávu, plynulost a svoji výbušnost, kde pochopitelně nechybějí ani dnes už dobře známé hlášky. Popkornový film se vším všudy a troufám si tvrdit, že tohle nemá šanci zestárnout.


Dodatečné informace

Původní název:
Lethal Weapon 3 (více)
  • USA Smrtonosná zbraň 3
  • USA Lethal Weapon 3
  • USA Arma letal 3
  • USA Arma letale 3
  • USA Arma mortal 3
  • USA Foniko oplo 3
  • USA Smrtonosno orozje 3
  • USA Surmarelv 3
  • USA Tappava ase 3
Premiéra v ČR:
1. 1. 1993
Země původu:
USA
Čeština:
Smrtonosná zbraň 3 je dostupný s českým dabingem

Další z kolekce Smrtonosná zbraň 3


Powered byJustWatch