To byl zítra flám

62%

Komentáře a recenze 20

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7
Dobrých komedií není nikdy dost a tento snímek alespoň trochu rozšiřuje jejich sbírku. Scénář je velmi povedený a přichází s neotřelou myšlenkou,která z této komedie dělá zajímavou šílenost spojenou s cestováním v čase a s tím spojenými následky. Casting je super a ve snímku se objeví spousta dobrých současných komiku a jeden veterán Chevy Chase.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Pohodovka o kámoších, kterým výlet na místa, kde trávili své divoké mládí, přinese něco víc než jen živé vzpomínky. Trošku možná zamrzí nevyužitý Chevy Chase, který na plátně stráví dohromady jen pár minut. Ale i bez něj tady zůstává dost povedená čtveřice, která dělá vše proto, aby zábránila efektu motýlích křídel...(anebo nedělá? :). 80. léta v celé své kráse a čekání na useknutou ruku dělaj z "HTTM" nenáročnou a místy dost humornou podívanou. Objektivně by to bylo asi za 3*, ale tentokrát musím přivřít oči, protože jsem se prostě a jednoduše výborně bavil. 7.5/10
Fingon
16 886 bodů
4
Mám rád filmy o cestování časem, oblíbil jsem si Clarka Duke a ani John Cusac mi není nepříjemný, přesto mě Hot Tub Time Machine moc nebavil.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Dobrá oddychovka, u které jsem se občas od plic zasmál. Zápletka je naprostá kravina, ale celé to nějak záhadným způsobem funguje a některé gagy jsou naprosto dokonalé. U mě vítězí scéna s motorovkou. Herecké obsazení je příjemné, mám rád Johna Cusacka, který mě ani tentokrát nezklamal.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6.5
Snad jen ty některé hlášky stojí za to. Film není špatný, ale je o něco ochuzen. Není to až takový krvelačný útok na bránice. Něco tomu ještě chybělo. Putování časem už není tabu. Ale ve vířivce? Za vtip.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
8
je to vacsine postavene na vulgarnych dialogoch, urazkach a zvratkoch ale ja som sa pritom bavil viac ako u hangoveru (ku ktoremu je to dost casto prirovnavane)... tomuto hovorim cisty priklad guilty pleasure....
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
2
"Je Michael Jackson černej? Je a hodně.."
kery-
kery-
3 671 bodů
8
Nuda to rozhodně nebyla, ba naopak, spousta výborných hlášek a scén, které bych tu jmenoval dlouho (scénka kouření, Black Eyed Peas, vidlička...). Navíc téma 80. let je vyobrazeno parádně..V poslední době pro mě nejlepší komedie když vynechám Pařbu ve Vegas..
baranovakova6
baranovakova6
445 bodů
6
Nápad velice dobrý, takový námět není k zahození. Akorát musím říct, že to mělo dost předvídatelný konec a některé hlášky nebo spíš pokusy o vtip moc vtipné nebyly. A pak dále to, že měli dělat přesně to, co dělali před těmi x lety, dost zabíjelo rozvoj k dalším blbostem.
tomhavlik4
103 bodů
4
Námět velice dobrý, semtam se tam objevily i dost vtipné pasáže, ale celý film jsem nemohl překousnout toho brejlatýho špekouna, kterej pořád říkal Ne, to nemůžeme, to by se narušilo to a to, a tohle taky nesmíme a to taky nemůžeme ... ten prakticky pohřbíval vtipné pasáže, které měli potenciál vzniknout, a místo toho se nic nedělo, proto hodnotím 40%