Láska rohatá

56%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6.5
Slušná pohádka s moderními prvky, ale s klasickou tématikou a .. je prostě česká a není vůbec špatná. Jiří Mádl mi nesedí ani v roli čerta. Jeho herecký projev se prostě nehodí na všechno. Tatiana Pauhofová mě naopak mile překvapila. Jiřina Bohdalová tomu dodala trošku té klasiky. 65%.
Fingon
16 886 bodů
6
Dalo se... u většiny osazenstva se sice jen vzpomíná na staré dávné časy (třeba Bohdalové Závist), Táňa vypadá hodně dobře jako čertice a Táborský jako čert Ouřada v létajících škamnech je docela síla (aneb když mohla baba Jaga lítat ve hmoždíři, že...). PS, hudba Uhlíř, text písně Svěrák, střih Dalibor Lipský, kamera Holomek. Spolu s režisérem - stará garda... co kromě kameramana dělala i S čerty nejsou žerty...
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
0.5
Jak zhodnotit něco tak retardovanýho jako je Láska rohatá? Můj kdysi oblíbený režisér, který natočil mistrovskou pohádku S čerty nejsou žerty, klasiku Čest a sláva nebo Pasťák se propůjčil k zřejmě nejhoršímu odpadu ČT s nehercem Jiřím Mádlem. A pokud někdo řekne, že to je pro děti. Tak není! Tohle by se dětem nemělo vůbec ukazovat. Trapnost non plus ultras!
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
0.5
Zas jedna příšernost, vyprodukovaná Českou televizí. Nejhorší je asi nudný a plytký scénář. Herci hrají, co mají. I když ten Mádl, ta prkenná Pauhofová, ... Já myslím, že by s těma pohádkama už měli přestat. Nestojí to za nic. Pro pár skalních příznivců je to škoda peněz! Ať dávají ty staré osvědčené, které se líbí většině národa!
guestka
guestka
2 304 bodů
0.5
Ne ne ne, prosím už nikdy... trapná pohádka, která se teda vůůbec nepovedla
Jonák
Jonák
1 659 bodů
5
Celé mi to přišlo takové zvláštní... Po cca půl hodině jsem radši šel dělat něco na počítači a film sledoval spíše jako kulisu. No, to je asi vlivem řekněme obyčejnějšího děje, lehce předvídatelného a ne uplně kvalitního zpracování (efekty, a kompetní dojem z filmu). Na druhou stranu scény s Bohdalovou či s Táborským (inspektor) mě celkem i pobavili.
Senkys57
Senkys57
973 bodů
9
Na český pohádky jsem nikdy moc nebyl, ale tahleta je výjimkou, která je opravdu slušná a moc hezká
divad
divad
622 bodů
6
Jedna z povedenějších pohádek, která má alespoň trochu zajímavý a originální námět.
zuz
zuz
395 bodů
10
super pohádka není co dodat
kocka-kockova
338 bodů
2
Úplně se stydím za ty, kdo dnešní pohádky píší. Čím to je, že mají čeští scénáristé takovou zálibu v mentální retardaci? Retarovanej šišlající čert a ještě přijde ke štěstí a ke krásné mladé a relativně normální holce. Co je vlastně poučením téhle pohádky? No pro děvčátka, že se musí spokojit s takovým, jakého jim život přihraje do cesty. A pro kluky? Učit se netřeba. Stačí se jen správně pitvořit a holky nám budou zobat z ruky. Ještě, že ten můj to neviděl včas:-)).