The Beatles Anthology

81%
The Beatles Anthology
The Beatles Anthology

Rozsáhlý projekt dokumentující historii hudební skupiny The Beatles je vyprávěn pomocí exkluzivních rozhovorů s členy skupiny Georgem Harrisonem, Paulem McCartneym a Ringo Starrem. Tyto rozhovory jsou doplněny archivními materiály s Johnem Lennonem. Další rozhovory poskytli i někteří lidé spojení s Beatles, především producent George Martin. Rozhovory se střídají s nejrůznějšími dokumentárními záznamy z koncertů, televizních vystoupení nebo tiskových konferencí. Seriál neobsahuje žádný doprovodný komentář, děj se odvíjí pouze skrz autentické výpovědi účastníků. Byl poprvé vysílán v listopadu 1995 v USA i Velké Británii. V lednu 1996 poprvé i Českou televizí. Celkem jej zakoupilo 110 televizních stanic po celém světě. (oficiální text distributora)





hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
Asi nejkomplexnější příručka pro seznámení s Beatles. Deset hodin archivních záběrů, rozhovorů, plno songů. V tomhle fakt bezchybné. Jen to možná mohlo jít až víc na dřeň (úplně ožehavým tématům se to spíš vyhýbá anebo je zlehčuje) a hlavně jsem doufal, že tady bude víc záběrů, kdy se zbylá trojka v tom 95. sešla. Ale protože jsem těch 8 minifilmů sežral za dva dny, musím jít do plných.
Smazaný uživatel
0 bodů
10
Pro mě, jako beatlemaniaka, je to naprostý skvost! Dokument o celé kariéře Beatles, ve kterém se po letech setkávají tři ze čtyř brouků, aby zavzpomínali na společné chvíle strávené koncertováním, nahráváním nebo filmováním. Ani slovy se nedá vyjádřit, jak jsem byl z celého dokumentu nadšený! Určitě doporučuji všem!!!

Dodatečné informace

Původní název:
Beatles Story (více)
  • Velká Británie The Beatles Anthology
  • Velká Británie Beatles Story
  • Velká Británie The Long and Winding Road Road
Země původu:
Velká Británie