Marco Polo

80%
Marco Polo
Marco Polo
Osmidílný televizní seriál v koprodukci Itálie, USA, Číny a Japonska. Na televizní zpracování je tento seriál velmi výpravný, skvěle obsazený (Marshall, Bancroftová, Elliot, Gielgud, Lancaster, Nimoy, McShane atd.) a má výbornou hudbu (Ennio Morricone). Seriál podrobně zpracovává životní cestu Marca Pola (Ken Marshall). Úvod seriálu nás zavádí do Janova, zde Marco vyrůstá v mladého muže, který touží po velkém dobrodružství a serál nás provází jeho životní cestou.


p.a.douch
p.a.douch
8 350 bodů
9.5
Ježiš, proč už takovéto seriály nevysílaj?? Místo těch blbostí na které nás nutí koukat. Skvostná výprava, úžasná hudba, perfektní obsazení, parádní kostýmy - seriál na který se jen tak nezapomene. Hudba od Ennia Morriconeho - co dodat. Vzpomínám vždy na titulky a příjezd křižáků - dodnes. Kamera Pasqualina De Santise - perfektní. Zkrátka, když si vzpomenu na tento seriál mám na jazyku i klávesnici jen samé superlativy.
Pas
Pas
6 225 bodů
7.5
Pomalé tempo, důraz na obsah, nádherná výprava, vcítění se do hlavních hrdinů, hudba, která se vybaví i po třiceti letech...Lahůdka pro každého, kdo má rád historii, umění a daleké kraje...

Dodatečné informace

Původní název:
Marco Polo (více)
  • Itálie Marco Polo
  • Itálie Marco Polo - Viagens E Descobertas
Země původu:
Itálie
Ocenění:
Žádná ocenění