Agent WC40

56%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
6.5
Agent WC40 sice nedosahuje kvalit Bláznivé střely,ale to snad nikdo nemohl ani čekat. Je pravda,žena jeden dobrý fór padnou další dva špatné,ale rozhodně je to lepší než půlka rádoby parodií co se točí v dnešní době. Leslie je jako vždy skvělý a hlavně díky němu se ve filmu budete smát.
Fingon
16 886 bodů
6
Zlatej Zucker...
lamps
lamps
15 156 bodů
5
Parodie, která neurazí svým obsahem, ale formálně je to na pováženou. Několik výborných vtipů hodně zachraňuje přehlídku nemastných-neslaných situací, které dopřeji solidní tři hvězdičky opravdu jen proto, že pro pana Nielsena mám zkrátka slabost... Napodruhé už to ale vidět raději nechci.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Leslie Nielsen si nedá pokoj. Divoká a ulítlá parodie. Jako komedie plní svůj účel dokonale.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
2
podpriemerná paródia, ktorá tvorcom príliš nevyšla. i keď niektoré nápady sú tam celkom originálne a vtipné, sú natočené tak nudne a nezaujímavo, že nemáte šancu sa pri nich zasmiať. kto vie ako by to dopadlo keby to točil niekto z tria ZAZ.
cerfik
cerfik
7 890 bodů
6
Leslie Nielsen se opravdu snaží, ale komediální nářez Bláznivých střel nebo Žhavých výstřelů opravdu nečekejte. Je to taková průměrná bláznivá oddechovka, jak už jsme u stylu komiky Leslieho Nielsena zvyklí, nic míň, nic víc.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
5.5
Proslulý kanadan opět v akci.Celkem dobrý film a vcelku zábavný.Nielsen je dobrý komik.