Halloween: H20

69%
Halloween: H20

Je to už dvacet let, co se Michael Myers vrátil domů. A tak se v prvním filmu "Halloween" režiséra Johna Carpentera začala dlouhá vláda hrůzy jedné z nejpůsobivějších postav filmového hororu. Po dvaceti letech se Laurie a Michael znovu setkají. Teď konečně Laurie může porazit svého přízračného nepřítele a skončit s hrůzou navždy. Anebo ne? V tomto už sedmém filmu "Halloween" Jamie Lee Curtisová jako Laurie Strodeová i po mnoha letech stále zápasí se svojí minulostí. Žije pod novým jménem Keri Tateová v malém městečku i se synem Joshem a pracuje jako ředitelka střední školy. Někdo však odhalí její skutečnou identitu a po dvaceti letech se smrtící přízrak Michaela Myersa začne objevovat na školním internátě - a nechce se pomstit jenom Laurie. Když se parta studentů rozhodne přežít svátek Halloween podle svého, zjistí, že krev je hustější než voda. A Laurie znovu musí přežít přes Halloweenu peklo...




Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
7.5
Halloween patří k nejlepším slasherum a tento již sedmý díl neudělal také žádnou ostudu. Kdyby všechny díly byly aspoň tak kvalitní jako tento,tak bych byl nad míru spokojený. Mike je skvělý,nechybí spousta vražd,napětí a uspokojivé finále. Už se těším na letoší verzi.
Pete69
Pete69
29 102 bodů
7
Návrat ke kvalitě prvních dvou dílů. Určitě pomohl návrat Jamie Lee Curtis a naopak chyběl mi doktor Loomis, kterého na rozdíl od Michaela Myerse nikdo oživit nedokáže. Napětí nechybí, trošku vlažný úvod, zato velmi výživná a podařená poslední půlhodina. Horor jak má být a důstojné pokračování masakru kolem téměř nezničitelného Michaela Myerse.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 265 bodů
8
Vynikající reparát. Říznutí Vřískotem tomu hodně prospělo a závěrečné scény, kdy oběť pomalu získává převahu, působí v rámci žánru dost originálně.

Dodatečné informace

Původní název:
Halloween H20: 20 Years Later (více)
  • USA Halloween: H20
  • USA Halloween H20: 20 Years Later
Premiéra v ČR:
4. 3. 1999
Země původu:
USA
Rozpočet:
17 mil. USD
Tržby:
75 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Halloween: H20


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch