Magická posedlost

62%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
4
Průměrný snímek,kterému i přes kouzelný háv chybí originální nápad a smysluplný děj. Obsazení je hodně dobré a hvězdné,ale k čemu to,když je snímek trapným pokusem o romantickou komedii. Občas jsem se u filmu pobavil a proto se přikláním k hodnocení 40%.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
6
Průměrná podívaná, průměrný přiběh. Přeslazený film o čarodějnicích si najde své fanoušky spíše u žen. Na to, že je film v hlavních ženských rolí hvězdně obsazen, nedal scénář možnost těmto hvězdám vyniknout. Za mě tedy nic moc a podruhé bych se na to dívat nechtěl.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Když se film jmenuje Magická posedlost a hrají v něm celkem sexy třicátnice Bullock a Kidman, člověk tak nějak čeká, že by to mohlo být třeba aspoň trošku fain. Není. Tohle nejde ani doporučit jako nouzovku na deštivé odpoledne.
evismaior
evismaior
4 254 bodů
5.5
Sandra Bullock a Nicole Kidman v roli čarodějek bojujících s prokletím, které jim prakticky znemožňuje najít si partnera (neboť ten vždy umře) - tyhle dvě herečky by mě asi nalákaly ke sledování čehokoli, jenže bohužel tenhle typ zápletky je poněkud profláklý a ani zbytek příběhu není tak silný, aby mě dvakrát zaujal.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
10
Tak tenhle film nemá chybu je naprosto skvělý herečky jsou super.