Seznamte se, Joe Black

79%

Komentáře a recenze 20

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
9.5
S Joe Blackem jsem se seznámil a jen o malý chloupek mu uteklo 100%. Film,který je schopen ve vás vyvolat dvě tak rozdílné emoce jako je radost a smutek bez sebemenšího zaváhání a to v rozmezí jen pár minut. Zase to musím napsat,ale Pitt je opět skvělý,tentokrát jako smrt.
Pete69
Pete69
29 102 bodů
9
Jedinečný film s jedinečným hereckým výkonem Brada Pitta. Film může je stěží někoho nechat bez emocí, ať už je rozčarovaný, nebo smutný, či konsternovaný. Je to prostě film, který po shlédnutí v člověku něco zanechá. Anthony Hopkins - no comment, brilantní, role mu byla přímo ušita na míru. 90%
xxmartinxx
xxmartinxx
22 265 bodů
8
Nejlepší nudný film všech dob. Strašně rozporuplný, ale pro mě stále příjemný zážitek, pro který ze sebe vymáčknu čtyři hvězdy. A 70%.
lamps
lamps
15 150 bodů
8
Já mám tenhle snímek strašně rád. Jednak proto, že tam hraje Anthony Hopkins, jehož hypnotické herectví opět nemá chybu, jednak zásluhou úžasného a dojemného scénáře opředeného působivou romantickou atmosférou, a pak také díky Bradu Pittovi, kterému role zmateného a zároveň sebejistého zvěstovatele smrti dokonale sedla. A v neposlední řadě, Martin Brest je vynikající režisér, který dokázal i tu děsivě přepálenou stopáž ukočírovat tak zkušeně, aby příběh nepůsobil jenom jako neforemné vákuum kolem dvou excelujících hvězd. Na rozdíl od mých řady jiných dramat si tohle nemám potřebu pouštět opakovaně, žádných drtivě osobitých či překvapivých scén se přeci jen nedočkám, ale pořád je to v mých očích pozoruhodné mistrovské dílo...
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Asi tak průměrný, dějově zajímavý film.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
na film, ktorý má takmer tri hodiny sa tam nič zaujímavé a interesantné nedeje (pritom to má skvelý námet), jediná vec čo vás odradí od toho aby ste pri tom zaspali je dobrý herecký výkon anthony hopkinsa a krásna claire forlani.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
8
Sebevražedná délka, ale jinak neskutečně milý a zajímavý příběh, který mi svou sázkou na pečlivé prokreslení postav a poetiku hodně připomíná citlivé filmy Franka Darabonta. Ve své době v recenzích neprávem zatracovaný film, kterému (nejspíš) ublížila citová vazba k původní verzi z 34tého.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
9
Film Seznamte se,Joe Black, to je pro mě pojem. Podle mě zajímavý příběh s nádhernou a snad i originální myšlenkou, se kterou si hraje dokonalý herec Brad Pitt jako smrt. Jeho výkon je zde nezapomenutelný a i díky tomuto filmu je z něj hvězda velkých rolí. Celou scenérii doplňuje úchvatný výkon Anthonyho Hopkinse
bidlobox
3 802 bodů
8
Nehledejme za tímhle filmem nic jiného než romantiku přesahující rámec smrti.
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
7
Film, na který musí mít člověk náladu. Ale líbí se mi čím dál tím míň, je to taková ta přehnaně osudová lovestory, která postupně s každou reprízou (a že na to člověk v bedně narazí až nepříjemně často - a manželka to vždycky chce dokoukat, jakoby to snad mělo skončit jinak, bo co hergot) svým nedostatkem všeho vyjma zamilovaných a OSUDOVÝCH pohledů z očí do očí víc a víc sere.