Láska přes internet

74%
Láska přes internet

Dva zcela odlišní lidé (Hanks, Ryanová), majitelé konkurenčních knihkupectví, si prostřednictvím e-mailu začnou nevědomky vyměňovat zamilované zprávy. Když pak dojde na lásku a na první setkání, zjišťují oba, že ten druhý je vlastně ten, se kterým se vídají a vzájemně urážejí téměř každý den při konkurenčním boji.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Meg Ryan se pro romantické komedie narodila. Ona na mne působí takovým milým a přirozeným dojmem jako žádná jiná herečka. Tentokrát jí dělal společnost pan herec Tom Hanks a před kamerou jim to spolu náramně slušelo. To jiskření a chemie mezi nimi působila uvěřitelným dojmem. V rámci romantických komedií by jste hledaly lepší snímek.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Určitě jeden z lepších novodobějších romantických filmů z americké produkce. Meg Ryan byla pro tyto role stvořená a Tom Hanks zahraje prakticky cokoliv. Když se sejdou moji oblíbení herci a scénář má hlavu i patu, tak to nemůže dopadnout špatně. 70%.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
Poctivý Hollywood v tom nejlepším slova smyslu a upřímně mám tento film mnohem radši než uslzeného Samotáře v Seattlu. Mezi Tomem Hanksem a Meg Ryan to opět fantasticky jiskří a neznám nikoho, kdo by s ní nechtěl jít na rande. Film na deštivé odpoledne:-)


Dodatečné informace

Původní název:
You've Got Mail (více)
  • USA Láska přes internet
  • USA You've Got Mail
  • USA Láska cez internet
Premiéra v ČR:
1. 4. 1999
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
65 mil. USD
Tržby:
250,82 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Láska přes internet je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch