Apokalypsa

53%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5.5
Po úspěchu Donnieho Darka asi Kelly nabyl vědomí,že jen nejlepším filmařem na světě a cokoli natočí,tak bude kritikou opěvované a diváky milované. No to se ale šeredně spletl. Apokalypsa působí jakoby se Kellymu omylem pomíchalo několik scénářů dohromady a on si toho ani nevšiml a začal točit. Obsazení se mu podařilo sehnat vážně luxusní,ale k čemu to,když to celé působí jako slátanina. Pár scén bylo vážně dobrých,ale to je na 145 dost málo.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 283 bodů
8
Je to podivné, je to neopakovatelné a je to jiné. Nečitelné. Nepochopitelné. Kelly sice spíš patlá páté přes deváté a kombinuje až moc očividně, ale i tak mě svým způsobem uchvátil. Možná je ještě nezkušený - teprve druhý film - ale už v Darkovi dokázal, že ví jak na to. Tady nejspíš hranici překročil. Nejspíš. Možná ale ne. Tenhle film si mě získal stejně jako mě naštval a znechutil. Ale já bych rád ocenil ten nový přístup. Southland Tales jsou unikátní, nehodnotitelné. Mohl bych dát jakékoli hodnocení a uměl bych si ho zdůvodnit. Mohl bych dát pět hvězd i odpad. Nevím, vážně ne.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
4
Není nic smutnějšího, než kombinace intelektuální onanie s filmařským talentem. Finále je úchvatné, začátek zajímavý, vše mezi tím je jedno velké WTF, které mi přišlo jako kombinace filmů Davida Lynche, sci-fi Brazil a druhého Highlandera... eh.
kery-
kery-
3 671 bodů
2
Smečka rádoby drsných charakterů (kterým se ani ty kéry na těle věřit nedají)společně s tisícem zbytečných politických, náboženských a vědeckých keců, které dohromady tvoří ohromný kus lejna dlouhý 145 metrů..Čas i peníze se rovnou mohli spáchnout do hajzlu a vyšlo by to na stejno..zbytečný film. Jedna za SWS a dialog v autě (o negrech) v první půlhodině..
Angelus
Angelus
928 bodů
8
Velmi rozporuplný film který mě opravdu zaujal a to jak obsahem tak zpracováním. Překrásná a naprosto skvělá Sarah Michelle Gellar je jedním z kladů snímku. Režisér Kelly je možná arogantní spratek ale i tak se mi Apokalypsa líbila.