Apokalypsa

53%
Apokalypsa
Apokalypsa

Vlna veder zaplavila Los Angeles. Všichni se chystají na velkolepou oslavu 4. července 2008. Hlavní postavou je boxer Santaros, který trpí amnézií a jehož osudy se spojí s pornoherečkou Krystou, která rozjíždí vlastní televizní projekt. Svět stojí na pokraji společenské, ekonomické a ekologické katastrofy a policejní důstojník Ronald Taverner má důkazy o spiknutí obrovských rozměrů. (oficiální text distributora)




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5.5
Po úspěchu Donnieho Darka asi Kelly nabyl vědomí,že jen nejlepším filmařem na světě a cokoli natočí,tak bude kritikou opěvované a diváky milované. No to se ale šeredně spletl. Apokalypsa působí jakoby se Kellymu omylem pomíchalo několik scénářů dohromady a on si toho ani nevšiml a začal točit. Obsazení se mu podařilo sehnat vážně luxusní,ale k čemu to,když to celé působí jako slátanina. Pár scén bylo vážně dobrých,ale to je na 145 dost málo.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Je to podivné, je to neopakovatelné a je to jiné. Nečitelné. Nepochopitelné. Kelly sice spíš patlá páté přes deváté a kombinuje až moc očividně, ale i tak mě svým způsobem uchvátil. Možná je ještě nezkušený - teprve druhý film - ale už v Darkovi dokázal, že ví jak na to. Tady nejspíš hranici překročil. Nejspíš. Možná ale ne. Tenhle film si mě získal stejně jako mě naštval a znechutil. Ale já bych rád ocenil ten nový přístup. Southland Tales jsou unikátní, nehodnotitelné. Mohl bych dát jakékoli hodnocení a uměl bych si ho zdůvodnit. Mohl bych dát pět hvězd i odpad. Nevím, vážně ne.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
4
Není nic smutnějšího, než kombinace intelektuální onanie s filmařským talentem. Finále je úchvatné, začátek zajímavý, vše mezi tím je jedno velké WTF, které mi přišlo jako kombinace filmů Davida Lynche, sci-fi Brazil a druhého Highlandera... eh.

Dodatečné informace

Původní název:
Southland Tales (více)
  • NSR Apokalypsa
  • NSR Southland Tales
  • NSR Istories apo to telos tou kosmou
  • NSR Kiyamet öyküleri
  • NSR Las horas perdidas
  • NSR Southland tales - Così finisce il mondo
  • NSR Southland Tales - O Fim do Mundo
Země původu:
NSR, Francie, Německo, USA
Rozpočet:
17 mil. USD
Tržby:
0,37 mil. USD (celosvětově)