Letopisy Narnie: Princ Kaspian

63%

Komentáře a recenze 16

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 697 bodů
6
Podobné, jako Lev čarodějnice a skříň, ale tak nějak mám pocit, že první díl řekl vše a stačil by. Pro děti dobré, já to prostě Narnii neocením.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
2
K tomu se snad ani nejde vyjádřit slušně. Utopit 200 milionů dolarů ve filmu, jehož úroveň je na bodu mrazu. Příběhově prázdný film plný klišé je doplněný otřesnými hereckými výkony. Kýčovitá vizuální stránka s triky tak špatnými, že by se za ně tvůrci museli stydět už před lety. Vše obklopuje Disney (tm) aura, která by ráda velké bitvy, ale jelikož film je určen i pro nejmenší, nemůžou ukázat jedinou kapku krve. Vznikají tak naprosto nudné a povrchní souboje, které naprosto postrádají byť jen šanci, aby se někomu ze zúčastněných něco stalo. Letopisy Narnie jsou výsměch všem fantasy.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Tak jako předchůdce je i tento snad jen pro mladší co by pohádka. Nic mě toto neříká.
hrumsrt
hrumsrt
9 279 bodů
6
Oproti prvnímu dílu je to krok trošku jiným směrem. Všechno, co znáte je pryč a Narnie je fakt zběsilejší a divočejší. Ono to není nikterak zlé, ale ztratilo si to takovéto svoje pohádkové kouzlo. Vlastně celý film čekáte na to staré osvědčené... Skromnější dějově, často jen hrozné ždímání značky, ale dalo nám to ten "útok na hrad", který miluji od začátku dokonce. Tam byly výborné emoce, tam byl ten zmar.. /viděno v kině/ 60%
M3lios
M3lios
9 140 bodů
6
Druhý diel Narnie ma stále svoje rozprávkové kúzlo, ktorú tomu prepožičal samotný C.S. Lewis, no bohužial, keď sa do vecí až príliš mieša Disney, lepšie než politicky korektnú, priemernú kopírku Pána Prsteňov skrátka už nedostanete.
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
4
Nudná dlouhá fantasy.
Kamil Fila
Kamil Fila
4 111 bodů
2
Jakž takž se na to dá koukat, ale nedá se to poslouchat v žádném existujícím jazyce. Je to militatntní, infantilní, propagandisticko-křesťanský super-mega-kýč. Navíc tomu chybí základní dějová logika, většina motivací je naprosto nevysvětlená. Prostě věřte, že to tak mělo být...
kubas369
4 086 bodů
6
Temější a dospělejší a o mnoho lepší než ostatní dva filmy dohromady.
saboter
saboter
3 564 bodů
7
Ujde to o proti jedničce to je trochu vážnějc provedené ale i tak se u filmu zas něčeho vélkého nedočkáte ale zato hudba je suprová co voto ale Princ Kaspian se opravdu hidí i nehodí ze začátku působí jako doplňek ale pak si ho oblíbýte a voto celkově šlo pro fandu dobré pro ostatní možná také.
sQelle
sQelle
2 814 bodů
2
Je až děsivé, že fantasy příběh, plný bájných tvorů, draků, mluvících lvů, trpaslíků dokáže někdo natočit, tak hrozně nezáživně a blbě. Hlavní postavy jsou otravné a zároveň otrávené. Příběh ukazuje zázraky z ničeho nic objevených zrad a postav a jediné, co trošku hraje v plusu je vizuál, který na rok 2008 byl asi dostačující.